Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zavolat si v New Yorku žluté taxi znamená potrefit se s obézní a špičkovou řidičkou Queen Latifah, která to ulicemi kosí velkou rychlostí. Oproti ní je mladý detektiv Jimmy Fallon sice velmi dobrý ve svých detektivním metodách, ale za volantem je to hotový břídil. Tihle dva neudělali vůbec špatně, když se spolu spojili při dopadení gangu sexy zlodějek, které nějakou dobu sužují město. Všechno to vypadalo na zběsile akční a vtipnou komedii. Všechno je ve filmu nahozené tak napůl a tahle taxi kára jede na půl plynu. Duo Latifah & Fallon nijak diváka neohromí, jejich špičkování je málo vtipné, akce také nepřekročí běžný průměr a modelka Gisele Bundchen svoji misi, tedy být sexy, splnila asi nejvzorněji. Také se sluší připomenout, že se kradlo od francouzských tvůrců a jejich série Taxi, ale film není otrockým přepisem, tudíž ho nepovažuji za remake. Nějaké nápady film má, ale při součtu kladů se přes průměr nedostanu ani s vytuněnou károu. 50% ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Hrozná fraška...původní Taxi mělo taky mouchy, ale tady jich lítalo jak v chlívě. Hlavní hrdinka je tlustá rádobydrsná černoška - taxikářka, pak je tu úplně pitomej policajt, jeho posmívající se kolegové...a navrch je tu ještě zakomponovaná policajtova věčně nalitá matka. Hlavní přednost tohohle kousku je v účinkování megarajcovních ženských (posádka červeného bouráku), bez kterých by byl tenhle film poloviční (nebo možná by nestál vůbec za nic). ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Lepší než jsem čekal, ale i tak to byla strašná kravina. Většina scén byla trapná, nudná nebo špatně okopírovaná. Povedené scény by se daly spočítat na prstech jedné ruky, ale překvapilo mě, že se tam vůbec objevily. Tim Story okopíroval zápletku, spoustou detailů i nesmyslnou scénu s rozestavěným mostem, kde je mimo záběr rampa. Jen trošku proházel pohlaví herců a tak tu po městě jezdí pár šílenejch ženskejch. ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco tak strašnýho. Queen Latifah je furt stejná tlustá kráva, o kterou bych si neopřel ani lítající koště, a Jimmy Fallon je tragéd až to bolí. Ale tihle dva jsou asi nejsilnější stánkou filmu. Naprosto kokotovní scénář, kterej dost hnusně vykrádá originál, a ještě debilnější režie. Fakt nevim, proč jsem si z toho něco sliboval. No, nedokoukal jsem to celý, páč mi ten film už brnkal na nervy, ale o první hodině můžu říct, že je to snůška toho nejtrapnějšího, co můžete hledat. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Neskutečná komedie. Začíná tím, jak cyklista provádí neskutečné věci na svém kole v ulicích NY. Pak zastaví. Střih. A cyklista je dvakrát tak široký, sundavá přilbu a ona to Queen Latifah. Pak přijde její šéf a dá jí jako dárek pochromované turbo do jejího taxi. O pár scén dále vidíme, jak Queen Latifah v noční košili otvírá kapotu taxiku s kompresorem v ruce a hodlá ho montovat do svého auta. Přestal jsem se smát až hodinu po titulkách. To je fakt moc. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama