Reklama

Reklama

Zmeškaný hovor

  • Japonsko Chakushin ari (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrůzostrašný film ve stylu slavného Ringu (režie H. Nakata) a Nenávisti (režie T. Shimizu) je prvním Miikeho počinem na poli čistého hororu. Několik mladých lidí postupně obdrží na mobilní telefon záhadnou hlasovou zprávu z budoucnosti, v níž uslyší své vyděšené reakce z okamžiku vlastní násilné smrti...Nejen že tito lidé pochopí, jak krutý jejich konec bude, ale dozvídají se také přesný údaj o tom, kolik času jim zbývá. Objevme temnou stránku nástroje naší každodenní existence, jemuž bez obav svěřujeme svou absolutní důvěru: našeho mobilního telefonu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

drackula 

všechny recenze uživatele

Už dlhú dobu neviem akosi filmom z Ázie prísť na chuť. Od zmeškaného hovoru som čakal niečo viac, avšak drvivá časť filmu sa odsýpa v klasických mantineloch, na ktoré už začínam byť akosi alergický. Niekto zomrel v obrovskom hneve (!) a z nejakého, do konca nevysvetleného dôvodu, začína terorizovať partiu mladých ľudí. To je asi tak všetko podstatné k príbehu, ktorý je rozfláknutý na skoro dve hodiny. Musí sa nechať, že niektoré pasáže a scény boli naozaj dobré, ako napríklad scéna v štúdiu, ale ako celok ma to viac-menej nudilo. Lepšie ako som čakal, avšak stále iba ničím výnimočný pozerateľný priemer s niekoľkými podarenými scénami. 60 % ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

I když je japonská duchařina značkou značně vypelíchanou, tak zrovna toto nabízí docela dost. S odhlídnutím od jakýchkoliv paralel, dyť tady jde přece o strašení, narovinu uznávám kvality tohoto hororu, protože tak plíživou a skladnou potvoru jen tak nenajdete. Je to oldschool své doby se zrcadlící, ale já jsem s tímto bububu spokojený. Kvalitativně srovnatelné s Kruhem a Nenávistí. 80% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Navnadeny na japonske horory /pre mna kultovym/ Uzumaki som si pozrel dasi japonsky horor. Reziroval ho ten chlivak Takasi Miike /hixploitation Ichi The Killer 2001/ a s kludnym svedomim prehlasim, ze to bola pekna kravina. SMS ako spustac coho presne? To som napriklad nepochopil a doteraz nechapem. Viem vsak, ze som sa po Uzumaki pekne sklamal. 10 % ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Japonský Nezvratný osud. Mrazivo-vyvražďovací mysteriózny ducharský horor. Japonci fakt vedia, ako vystrašiť diváka a dohnať ho k nočným morám, ako je napríklad už nikdy nenechať pootvorenú skriňu. Aj keď je pravdou, že temer všetky japonské hororové snímky sa nesú v jednom v a tom istom základe čoby "zlobivý duch". Tak toto je pre mňa jednoznačne najlepšie a najhrôzostrašnejšie stvárnenie. Niekoľko týždňov som nemohla zo seba striasť myšlienku na mobil-zabiják a vyzváňací tón znamenajúci ortel smrti. Taktiež aj nočné mory, kedy som nedokázala zaspať bez zasvieteného svetla a bez náznaku civilizácie aspoň v podobe rádiá. Už len preto neupustím ani jednu hviezdičku. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tak takhle si představuju děsivý horor. Příliš jsem od něj neočekával a má touha po mrazení v zádech byla nakonec naplněna měrou vrchovatou. Film se rozjíždí pomaleji, ale v druhé půlce se přistihnete při tom, jak se raději než na obrazovku díváte někam úplně jinam. Místy jsem se ztrácel v ději, kdy jsem nechápal, kdo komu vlastně volá, ale scény ve zrušené nemocnici těch pár nedostatků kompenzují. Teď asi nějakou dobu nebudu používat kukátko a pro jistotu si promažu telefonní seznam. (399.) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Vyzváněcí tón, který se ve filmu objevuje, se stal populárním a často používáným jako hudební pozadí při záběrech na strašidelné domy. (Terva)
  • Na konci filmu si Yumi Nakamura (Ko Shibasaki) myje vlasy a má hlavu celou od šampónu, ale hned v dalším záběru má vlasy naprosto čisté. (moukey)

Reklama

Reklama