Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nevyraznu nahradu Guttenberga nahradil este nevyraznejsi herec. Tomu hovorim umenie. Pôvodna zostava sa este viac preriedila a zostalo uz len 5 statocnych. Zapletka je tentoraz vyrazne infantilna. Toto je film v ktorom som si prvykrat vsimol Perlmana a dlho som ho preto povazoval za mizerneho herca. Oci potesi aspon mladucka kraska Claire Forlani. Pamätam si, ze uz za detskych cias ma tento diel sklamal, ale jednu hviezdicku davam za to, ze som ho ako jediny videl v kine. ()

Zagros odpad!

všechny recenze uživatele

Porušil jsem své předsevzetí, že se po prvních třech dílech už na další dívat nebudu. Krutě se mi to vymstilo. Sedmý díl byl jakýsi pokus o znovuvzkříšení celé slavné řady Policejní akademie a z mého pohledu vůbec nevyšel. Chvíli jsem zvažoval jednu hvězdu ze sentimentu, ale ono vlastně ani není důvod. To si raději znovu pustím některý z prvních tří dílů, kdy to ještě stálo za to. Nakonec dávám odpad, ale přiznám se, že jsem neviděl 4.-6. díl, které mohou být ještě horší. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědav. A zase nic... Ti zatracení scénáristé měli pět let na vymyšlení dobré zápletky (za tu dobu bylo natočeno předchozích šest akademií !), ale pravděpodobně prodělávaly tvůrčí krizy. Při filmu kroutíte hlavou - to se opravdu může někdo smát tomu sámému po sedmé (šťastné číslo zde neplatí). Jeden z problémů je samozřejmě absence postav z minulých dílů. Zbyly pouze Callahanová, Jones, Tacklaberry a Lassard s Harissem a to je sakra málo. Ovšem to je hodně laciná výmluva. Už stačilo. Při slovech "Ubohá Hollywoodská série" si už vždy vzpomenu na Policejní akademii. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Vsadím LP desku Bílé vánoce od Karla Gotta, že režisér tohoto snímku je aktviní nebo bývalý policista, že má předky z ruské tajgy, znal se s chlapcem ze Simbirska a že s ním chodil tříkrát do sedmé třídy, kde se navíc poznal se scenáristou. Ten opakoval již po čtvrté a nyní je též policistou v USA. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne nejslabsi dil. Presunuti do Ruska by nevadilo, aspon tu je neokoukany prostredi, pribeh taky neni uplne spatnej. Bohuzel vsechno ostatni je. Z stary znamy particky vetsina lidi zmizela a ani se jim nedivim. Tvurci se to sice snazi vyvazovat pritomnosti nekolika zvucnejch jmen, ale Lee, Perlman ani Forlani bohuzel nic extra nepredvadi. Dokonce ani ten Harris tu uz nema svyho poskoka, nicmene to mu nezabrani, aby opet delal naprosto dementni akce. Dalsi problem je jakasi trojka ruskejch poldu, ktery si mysli, ze jsou akrobati, takze neustale neco kvikaj, skacou a padaj a je to fakt trapas. No a posledni hrebicek do rakve jsou vsemozny zvuky, ty ale nedela Winslow, proste neustale neco kvika a piska az to leze na nervy. Proste demence a smutnej konec serie. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (11)

  • V kanceláři Aleksandra Rakova (Christopher Lee) se nachází ruská vlajka, která je vzhůru nohama. (KucC)
  • Když delegace přistává v Moskvě, je v záběru přistávající letoun Iljušin Il-62, který má motory na zádi. Když však delegace vystupuje z letadla, je v záběru letoun s motory pod křídly (patrně Boeing 707). (Foxhound#1)
  • Film se natáčel v Moskvě v Rusku. (rafix)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama