Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdysi dávno v městečku Bedrock žil Fred Pazourek se svou ženou Vilmou, dcerou jménem Oblázek a přítulným domácím dinosaurem Dinem. Pracoval s brontojeřábem v lomu firmy Slate & Co., přátelil se s Bertem Štěrkem a mezi obyvateli městečka byl oblíben, protože díky němu zvítězil místní kuželkářský tým v důležité soutěži. To všechno se ovšem mělo změnit. Fred půjčil Bertovi a jeho ženě Betty peníze na adopci a k Pazourkovým přijela jeho tchyně Pearl, která se nikdy netajila přesvědčením, že Vilma se mohla vdát lépe. Fred se rozhodne, že tchyni ukáže, a s pomocí Berta, který zamění obálky s výsledky písemných testů, se stane novým viceprezidentem firmy. Netuší, že jeho proradný šéf Cliff Vandecrave na něj chystá podraz. Dostane kancelář s diktaptákem a sekretářkou Sharon Stoneovou, Cliffovou milenkou. Šéf mu dá peníze, aby mohl začít žít na vysoké noze, a po čase také spoustu desek k podpisu, které Fred přes varování diktaptáka podepíše, aniž by je četl. Netuší, že Cliff, který hodlá zavést novou automatickou výrobní linku na výrobu rodinných domků, tak dosáhl propuštění všech dělníků. Televize z celé aféry viní Freda Pazourka, a když ho dopadnou nezaměstnaní dělníci, chystají se ho lynčovat. Naštěstí je tu Vilma a Betty, které přijdou na nápad, jak Freda zachránit a odhalit pravdu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, tohle jsem viděla v kině ještě v době, když jsem nestíhala číst titulky :) A pak ještě jednou v dabingu, kterému kralovali takové vymoženosti jako Šárka Skálová ;) Letos jsem si připomněla maximum ze starých dobrých Hanna-Barbera a kupodivu jsem tenhle film shledala jako velice dobře odolávající času. Navíc v kontextu s původním seriálem ze 60. let vychází ještě lépe a je (i na dnešní poměry) dobře obsazený. John Goodman je král, Elizabeth Taylorová si ke konci své kariéry nemohla vybrat lépe a Halle Berry? Tehdy byla ještě příjemně neokoukaná. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ale hej. Na svoju dobu sa to fakt dalo. Bol technologický boom po druhom Terminátorovi a prvom Jurskom Parku, tak sa tvorcovia rozhodli oživiť aj túto animovanú klasiku. John Goodman bol skvelou voľbou, ostatní už až tak moc nie, ale inak sa tam mihlo viac známych tvári vrátane sladkej Halle Berry. Objektívne max za 3 hviezdy, subjektívne za štyri. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Na svoji dobu skvěle převedené animované postavičky s pravěkým prostředím do vtipně reálné podoby. Bourák Goodman, sexy Berry i zajímavý záporňák MacLachlan. Jako kluk pomrdaný po dinosaurech všeho druhu jsem byl velmi vděčným a šťastným divákem ještě v místním starém kině..dodnes si pamatuji jak sem byl tehdy zblblej Jurským parkem o rok dříve, tak i tento kousek jsem dlouhá léta chybně připisoval jako tvůrčí věc Stevena Spielberga. :) 70% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. (Meet) The Flintstones - The BC-52's ,2. Human Being (Bedrock Steady) - Stereo MC's ,3. Hit & Run Holiday - My Life With The Thrill Kill Kult ,4. Prehistoric Daze - Shakespear's Sister/The Holy Ghost ,5. Rock With The Caveman - Big Audio Dynamite ,6. I Showed A Caveman How To Rock - Us3 ,7. The Bedrock Twitch - BC-52's ,8. I Wanna Be A Flintstone - The Screaming Blue Messiahs ,9. In The Days Of The Caveman - Crash Test Dummies ,10. Anarchy In The U.K. - Green Jelly ,11. Walk The Dinosaur - Was Not Was ,12. Bedrock Anthem - 'Weird Al' Yankovic ,13. Mesozoic Music - David Newman , ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si tuhle blbinu (animovaný původní seriál řadím mezi opravdovou klasiku) přehrál na DVD a musím potvrdit, že je to pořád dobrá zábava. Vše táhne kupředu jedinečný John Goodman (plus sexy Elizabeth Perkins), ale i kulisy a speciální efekty, mají svou kvalitu. Pohodová podívaná na víkend. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se od 17. května do 20. srpna 1993 v Kalifornii a Utahu. (Varan)

Reklama

Reklama