Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Další z řady recyklátů, které těží z kultovního opusu Johna Carpentera a jak se podle předchozích pokusů dá čekat, ani šesté pokračování nemá ambice upadající laťku kvality pozvednout někam výš. Krom o poznání brutálnějších vražd se nemusíte strachovat, že by film přinesl něco nového, snad krom do nekonečna nastavovaného rodokmenu a rodinných souvislostí, aby bylo kde brát, když v tom předchozím díle pokaždé zemřou všichni, co by dávali naději na další pokračování. Dost silně pochybuju, že samotní tvůrci se v tom sami vyznají. Hodnocení spíše z nostalgie. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V poradí 4.646 hodnotenie na čsfd, ako u mňa býva zbykom pri číselných zhodách, venujem poslednému dielu zo série príbehov o Michaelovi Myersovi. Z úcty k celej sérii o jednu hviezdičku vyššie hodnotenie, nebolo vidieť ani rukopis Carpentera a dej bol už z dôvodu predchádzajúcich pokračovaní dosť zamotaný a nudný. V aždom prípade je povinnosťou pre každého fanúšika série, ale pri tomto pokračovaní chápem všetky hodnotenia od odpadu až po 5* (netuším či ich filmu niekto vôbec udelil) ale celkovým dojmom sú skôr príjemné spomienky a nadšenie z pokračovania, ktoré nás čaká na jeseň tohto roku. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Pokus o "děsivé" scény s problikávajícími částmi a příšernou hudbou jsou jen pomyslné dno na naprosto zpackaném šestém pokračování Halloweenu, kde inovace z předešlých dílů umírají a nahrazují je nové věci. Tyto nové věci jsou ale hloupější a nudnější a tak kvalita klesá ještě níže. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ač patří tenhle Halloween k nejslabším dílům dosavadní série, beru ho jako průměrnou podívanou s několika hezkými vraždami, mezi nimiž kraluje provrtání skrz naskrz následované naražením na kovový bodec. Poněkud odbytější je podříznutí a zcela promarněné vykydlení osazenstva na operačním sále, které zabily stroboskopy. Film má příjemný vizuál s pěkným laděním do modrých odstínů v protikladu k barevnému podzimu. Nápad s jakousi sektou odkazující se na Kelty je podivný a zbytečný, anžto zůstalo jen u náznaků a útržků. Carpenterova hudba funguje stále i v těch nejzvláštnějších úpravách. V porovnání s leckterými současnými horory jde stále o koukatelný počin, který je na vyplnění jednoho ponurého podzimního večera dostačující. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Pokoušeli se ho zastřelit, umlátit, upálit, přejet, ale on se vždy objevil znovu. Dříve člověk, teď pod bílou maskou už jen ryzí zlo. Ano, Michael Myers... Šestý díl této slavné ságy v mých očích sice zůstává v zaběhnutém průměru, přesto si odnáším lepší dojem, než z předchozího dílu. Mimoto je obzvláštněn o sektářství a keltskou mytologii, na nichž je postavena zápletka. Nejenže Prokletí Michaela Myerse zatahuje do děje hodně mystiky, ale samotná chladnokrevná mašina na zabíjení je víceméně loutkou, která se nechá popotahovat, a své oběti umí vykuchat se vší parádou. Chápu, že většina musí skřípat zuby, kam až to v sérii zašlo, ale pro mě je šestka dobrým dílem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Severoamerické tržby byly 15,1 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • V izbe Tommyho (Paul Rudd) visí na stene plagát gothic-rockovej kapely Sisters of Mercy. (BlackTom)

Reklama

Reklama