Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo, videla som už aj stupídnejšie filmy, ktoré majú viac percent, tak vás ľudia moc nechápem. Príbeh bol neoriginálny a pár vtipov bolo obohraných ale inak nemám, čo vytknúť. Na niektorých miestach som sa smiala, až som sa držala za brucho, soundtrack bol tiež dobrý, hlavný hrdinovia príjemní. Tak asi 65% ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

//"50 TISÍC DOLÁROV! CASH!!"// Toto sa nedá normálne hodnotiť. Dlho som odolával, ale nakoniec som po silnej intervencii podľahol a s ešte silnejšími predsudkami som sa rozhodol obetovať hodinu a pol života tomuto.. ehm.. filmu. Výsledok bol nad očakávania! Hlavne asi preto, že moje očakávania boli fakt dosť nízke. Celkovo som sa bavil, nebola to taká tragédia, ako som si myslel. Niektoré scény mi v pamäti utkvú (a niektoré tam utkvú bohužiaľ) ale priemer to teda je. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Povedal vám už niekto, že vyzeráte ako Denzel Washington?“ - "...Občas." Bláznivá komédia o dvojici vulgárnych, neschopných, afroamerických policajtoch (bratia Shawn a Marlon Wayansovci), ktorí sa kvôli prípadu musia vďaka najmodernejším maskám vydávať za dve nasprostasté, belošské blondíny. Bolo by naivné od takejto zápletky čakať inteligentný scenár. Našťastie si to tvorcovia od prvej minúty uvedomovali (hoci je vidieť, že chceli nakrútiť Bad Boys 3, ale nemali talent, rozpočet a ani autorské práva a tak namiesto toho urobili Agenta v sukni 4) a pokiaľ sa naladíte na správnu frekvenciu, pobavia vás drastické komické výstupy typu "zaspávanie počas hádky", „rozťahovanie uzučkej dierky“, "vibrátor" alebo „tlstá sviňa v prezliekacej kabínke“. Plus vás dostanú všetky scény s brutálnym Terrym Crewsom (TRAINING DAY, sitkom Chrisa nemá nikto rád), ktorý má ešte väčší penis, ako Robert Rosenberg (!). Traja bratia Shawn, Marlon a Keenen Ivory Wayansovci (na snímke sa nezúčastnil iba Damon z POSLEDNÉHO SKAUTA) vedia byť vážni (Marlon - REQUIEM ZA SEN, Keenen Ivory - SÁM PROTI ZLU), ale oveľa radšej oplzlo žartujú o nechutných veciach (SCARY MOVIE 1 - 2). Je na tom niečo zlé? Neviem. Ale asi nie. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám, že kdybych prvně viděl profil této komedie na ČSFD, zhrozil bych se plakátu a ani by mě nenapadlo si něco takového pustit. Že mi však nejprve sama vyplynula z televizního programu jednoho dlouhého večera, a až poté jsem se dostal na tuto stránku, musím naopak konstatovat, že by si možná zasloužila o krapet větší uznání. Jistě, jde o otřepaný námět, profláknuté vtipy, mnohdy o trapné situace a film jako takový nedisponuje (ani nemůže) pražádnou myšlenkou. Je to zkrátka komedie, a pakliže se komedií ještě pořád myslí to, co pobaví a rozesměje, Někdo to rád blond rozhodně uspělo. Byly dvě hodiny ráno - to by člověk v opačném případě usnul, ne? :-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja viem, že dej filmu a nápad je trápny a primitívny z akéhokoľvek pohľadu, ale som rád, že som sa nenechal odradiť a zhliadol som ďalšiu prijateľnú somarinu v štýle 'Dumb and Dumber'. Wayansovci opäť tak ako ich poznáme, takmer celý film je postavený na obťažovaní jednej zo sexi(wo)man, a prekvapivo to vydržalo celú dobu na slušnej úrovni a ja som sa bavil! 75%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Snímek se umístil na 17. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Na nočním babinci děla Tiffany (Anne Dudek) copánky Keren (Busy Philipps) a má hotovou půlku hlavy. V dalším záběru je ale účes hotový celý. (Duoscop)
  • Pozorný divák si v pozadí určite všimne dom, ktorý sa objavil aj vo filme Vreskot 2 (1997). (Msscastillo)

Reklama

Reklama