Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobře fungující harmonickou rodinu řidiče autobusu Františka Strnada (I. Bareš) a knihovnice středních let (V. Jeníková) zasáhne jako blesk z čistého nebe otřesná událost: jejich nadaný, talentovaný, slušný a „hodný chlapec“ Michal (B. Holiček) se doslova přes noc stane těžkým zločincem. Jednoho dne, zdánlivě bez jakéhokoliv motivu, zavraždí svou první lásku Moniku (B. Seidlová). Rodiče nemohou pochopit, jak se to mohlo stát a pátrají po motivech, jejich okolí se od nich odklání… (Česká televize)

(více)

Recenze (71)

honajz 

všechny recenze uživatele

Mám rád Igora Bareše, ale tady jsem mu nevěřil ani slovo. Zbytečně přitažené za vlasy, zbytečně chtěné, i když samozřejmě je sympatický pokus vyjnádřit se k problémům současnosti. Herecky nevyvážené, scenáristicky předvídatelné a nudné. A mimochodem, co to je za zlozvyk v českých filmech řešit problémy u stolu u večeře nebo oběda? U nás si jeden syn vezme jídlo k televizi, kde mu běží Simpsonovi, žena k počítači, a já se najím v poklusu při cestě do práce. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak trošku promrhaný potenciál. Ten dopad, který měl synův zločin na rodinu i postoj okolí, to mohlo být rozpracováno lépe a hlouběji. I na tak krátké stopáži. Lépe obsazená mohla být i postava matky v podání Veroniky Jeníkové, jejíž výkon byl silně kolísavý. Naopak Igor Bareš řádil a z mého pohledu patří k našim nejnedoceněnějším hercům. Celkově koukatelná záležitost, která na jeden večer zabaví, ale záhy upadne v zapomnění. 50% ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Může se to stát komukoliv z nás. Celý život dřete, aby Vaše rodina měla co do pusy, vychováváte děti jak nejlíp to jde. Když vidíte na ulici partu zhulených náctiletých, jak dělají bugr, jste rádi, že něco takového nemáte doma, protože nad nimi držíte pevnou ruku.A najednou, ze dne na den, jste otec vraha.Média Vás otravují až doma, problémy v práci, manželka v blázinci, prostě život na palici. Dá se to všechno ustát? Dobré psychologické drama s výborným Igorem Barešem v hlavní roli. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Takovej film na téma, jak během jednoho okamžiku se všechno v životě změní. I když je to pouhej televizní film a herecký obsazení taky neni z kategorie "top", tak se rozhodně nejedná o nějaký špatný dílo. Akorát v tomhle filmu jezdí 213ka v místech, kudy nikdy nejezdila, a ještě navíc dost podivně, že jede z Hájů směrem do centra a najednou Bareš vystupuje na konečný na Hájích. Asi se ve střižně k tomu dostal nějakej vidlák. ()

veronikav 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na věc,která se může (i v jiné podobě) stát komukoliv. Nějak jsem se nesetkala v reálu s takovou situací a dost mě to nutilo přemýšlet co by ? Kdyby? Jak bych se k tomu postavila a z které strany ? Oběť automaticky -ale nikdy mě nějak nenapadlo, že vlastně trpí i další nevinní -kteří jsou pro dost lidí vlastně vinni... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Igor Bareš, který hraje řidiče autobusu Františka Strnada, nemá řidičský průkaz na žádné motorové vozidlo včetně autobusu. (TomasSlach)

Reklama

Reklama