Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý absolvent university Norville Barnes přijíždí do New Yorku hledat své štěstí v oblasti obchodu a financí. Ve stejnou dobu, kdy Norville získává místo v podatelně velké společnosti Hudsucker Industries, vrhá se její zakladatel Waring z okna 44. poschodí na chodník... Správní rada panikaří. Hudsuckerova smrt znamená, že jeho podíl na majetku firmy bude nabídnut široké veřejnosti. Pouze jeden člověk zůstává chladným - Sidney J. Mussburger. Má totiž plán - nasadit na místo prezidenta společnosti naprostého imbecila a změnit tak zájmy společnosti na zájmy členů správní rady. Ale kde najít takového troubu, který by vše bez otázek přijal? V tom přichází do místnosti Norville Barnes... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

Aiax 

všechny recenze uživatele

Nádherná filmová hračka, stejně elegantní, kompaktní a jednoduše geniální, jako ten gymnastický kruh pro děti. Ze všech úžasných předností filmu nejvíc vyčuhuje do popředí neuvěřitelně hravá a nápaditá režie Joela Coena, fantastické představení J. J. Leighové a Paula Newmana a povedená hudba Cartera Burwella. Pět hvězd jako vyšitých. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší komedie ze světa velkých korporací, Wall Street a těchhletěch ekonomickejch zhovadilostí. Výborně natočené s příchutí přehánění, hlavně v oblasti grimas, ale tady je to záměr, bez kteryho by to nebylo ono. Herecky a režisérsky prostě opět vychytaná coenovic kvalita, kde humor nahravil jejich oblíbenou krev. Už jsem to tak 3x viděl a pokud vím, tak dycky jsem si to vychutnal... ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetá a povedená komedie se skvělým hereckým obsazením. Herecké výkony jsou vynikající, ale to už bylo jasné z obsazení snímků. Pochválit musím taky soundtrack a krásné prostředí New Yorku 50tých let. Jen škoda trošku zvláštního a přehnaného konce, který mi trošku kazil dojem z předchozích 100minut. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Originální komedie, na které se svým nápaditým stylem vyřádili bratři Coenovi. Neříkám, že se u toho budete popadat za břicho, ale já jsem se bavil celkem slušně. Tim Robbins je osobitý herec a do role Norvilla Barnese zapadl dobře a odehrál svůj standart. Paul Newman samozejmě předvedl skvělý výkon (jaký jiný také od této legendy čekat :)). Co mě velmi překvapilo byl konec, který nevím proč mi trochu zkazil celkový dojem. Každopádně snímek, který za shlédnutí určitě stojí a mohu každému jen doporučit..... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně nápadití Coeni, kteří se mě bůhvíproč napoprvé vůbec nelíbili, přitom se jedná o hodně povedenou a promyšlenou taškařici, které pomáhal na svět i Sam Raimi. Tim Robbins představuje možná trošku netradiční volbu, ale své si rozhodně odvedl, stejně jako Paul Newman u kterého jsem se těšil na každou sekundu, kterou si kradl pro sebe. 70% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (14)

  • John Goodman, který se objeví v cameo roli reportéra zpravodajství, má ve filmu stejné jméno jako v Barton Fink (také od Coenů) - "Karl Mundt". (D3VIL)

Reklama

Reklama