Reklama

Reklama

Anakonda

Trailer

Obsahy(1)

Do hlubin amazonského pralesa se vydává výprava dokumentaristů, vedená profesorem Stevenem Calem, aby našla tajemný indiánský kmen Širašama. Cestou expedice neplánovaně získá dalšího člena, lovce Paula Saronea, který chytá hady pro zoologické zahrady a jeho loď uvízla v hustých kořenech. Paul jim vypráví indiánskou legendu o obrovském hadovi, události v džungli však dávají tušit, že by nemuselo jít jen o mýtus. Krátce po vyplutí se Steven ocitne v ohrožení života, když při pokusu uvolnit zaseklý lodní šroub vdechne vosu. Sarone provede tracheotomii. Zachrání mu tak život, znamená to však, že se výprava musí vrátit a dopravit Stevena do nemocnice. Sarone navrhne plavbu zkratkou, kterou prý dobře zná, a výprava v tísni neochotně souhlasí. Nový směr plavby se jim však stává osudným. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Je to podprůměrný film, jenže, když jsem byl menší, tak jsem žral, jak anakonda žere jednoho po druhým a jak jí to šlo. Teď je to moje vzpomínka na dětství, které bylo občas proseděné u televize. Když se ale podívám na herecké obsazení, tak je pro mě šok, kde Llosa nabral tolik známých jmen. Divím se, že do takové blbosti vůbec šli. Až na Welkera všechny odněkud znám. No každopádně mi tenhle "horror" nevadí, protože vím, že jsou mraky horších filmů o hadech. 55% ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Solidní oddechovka v hlavní roli s obrovskym a hodně nasranym hadem. Pro mě jeden z top zvířecích hororů. Skupinka mladejch filmařů se vydává na Amazonku aby našli Lidi z mlhy. Bájnej domorodej kmen jehož existenci ještě nikdo neprokázal. Po záchraně trosečníka však události nabírají spád když na ně zaútočí obrovská anakonda a domnělý zachráněný se jí chce pokusit chytit. Živou. Pozdě zjišťujou že se jedná o šílenýho lovce hadů kterej je zavedl do jejího teritoria jenž si tahle potvora hlídá. Podaří se jim přežít a splnit svůj cíl nebo se stanou obětí obřího škrtiče ? Film se dočkal dalších 3 pokračování. Bohužel silně pochybných kvalit. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená skrumáž motivů a scén, které v podobném filmu očekáváte, ale bez výraznějšího napětí. Jak jsou anakondí killy počítačové, tak jsou efektní, utkví různé nápady a detaily (třeba vyskakující hřebíky při úvodní Trejově smrti) a Jon Voight je hajzl par excellance (a upomíná na jiný slavný říční biják, kde hrál opačnou roli). A kdo by nechtěl podniknout podobnou výpravu po zamlžené řece do nitra tajemné džungle s totemy, vraky, přehradami... a obřími anakondami. ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě klasika.. Viděla jsem to ještě jako úplně malá, do toho mi děda před spaním vyprávěl pohádky o anakondách, takže tenhle film mě zkrátka musel zaujmout.. A navíc hady prostě miluju.. :D.. Pokaždé, když ho dávají v TV před půlnocí, musím ho nostalgicky zkouknout.. Takže jo, je to béčko s každým coulem, ale jedno z těch, co se dají v klidu bez nudy vidět.. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ale jo, s odstupem času přihazuju o hvězdu navíc, asi taky trochu skrz nostalgii. I když teda ten had v té době devadesátek nebyl ještě tak úplně top počítačově vymazlenej, kdy jednou je dlouhej, jak tejden před vejplatou, jindy zase stěží velikost užovky, tak to není zase takovej propadák, jak procenta naznačujou. Obsazení těžce béčkový, každopádně se anakondě nedivím, že šla po Jennifer, jelikož ta byla opravdu doslova k sežrání. 55% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (19)

  • Tvůrci dali královně, kterou „ztvárnila“ samice anakondy, mírně červený nádech, aby vypadala ještě děsivěji. (Žralok)
  • Náklady na jednovteřinovou scénu s anakondou byly 100.000 dolarů. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama