Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Takže jednak se prostě musíte koukat na film, kde hlavní roli hraje holka, která se jmenuje jenom Tiffany, bez příjmení. Potom tu mám hru. Kdo spočítá, kolik má Tiffany tetování, má u mě čokoládovníka, Ale dopředu k filmu. Je mi jedno, co si budete první hodinu myslet, je mi jedno, kolik wtf momentů budete filmu vyčítat a jestli vám to přijde vtipný nebo ne. Ale zapřísahám vás, musíte vydržet do girl fightu při neskutečný hudbě na večírku, který navštíví mnoho stejných animovaných krokoušů a hadíků, budou stále chodit ve stejný,pořád opakující se animaci a do toho bude každý host střílet ze svý vlastní zbraně, stará policajtka flirtovně vtípkovat a drsnej knírač Diego házet ty nejmocnější molotovy v historii Asylumu. Holku sežere had, ale protože je to asi cool, tak ji sežere za minutu znovu, stejně. A holky se pořád ještě perou, jako by se nekousalo. A jestli někdy u extrémního porna budete mít pocit, že se něco někam nemůže vejít, co takhle akce orální sex vlaku s hadem? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Je na živu! -Jsem na živu! Jsem na živu...uááá!- Když spojí síly Syfy a The Asylum, vznikne místo filmového klenotu laciná bižuterie. Základním střetem je souboj doktorky Rileyové, ochránkyně zvířat, a místní policistky O´Haraové, ochránkyně zákona. A pak jsou tu děsivě pixeloví přerostlí hadi a aligátoři. Když se policistka rozhodne vytloukat klín klínem, tedy nakrmit aligátory steroidy, aby řádně zmohutněli a skoncovali s hady, netuší, že krajty sežerou vejce nedopovaných aligátorů a vyrostou rovněž. Za pochvalu stojí především kalifornské bažiny, tamější vodní lesy jsou nádherné. Ohledně zápasů je nejlepší ženský, kdy se obě rivalky do sebe pustí na slavnosti. Jakmile na slavnost dorazí plazi, vypukne masakr! Návštěvníkům ani příliš nepomůže to, že každý má svoji zbraň, anžto pistolky na obludy moc nezabírají. Obří krajty se nespokojí jen s lidmi, takový had klidně stáhne vzducholoď nebo pozře celý vlak... Z větší části komedie, kdy nesmysly typu - had rozkouše člověka na kusy - jsou tím nejmenším. A jedno z mnoha ponaučení - pokud máte nad sebou hada na větvi, tak se ho nepokoušejte sestřelit. V rámci podobné béčkové produkce je to hodně mizerné a nepomáhá ani jméno kdysi schopné režisérky... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

tak tady je vidět že Asylum si dělá prdel i samo ze sebe. Nevěřícně jsem koukal že tohle dílo vypadlo od režisérky lambertové která natočila Pet semetary. Každopádně film je poměrně bizarní ty herečky které proti sobě válčily byla síla. Prsa sice hezký měly a špulili je na obrazovku kdy mohly ale herecky to byla teda síla. A utoky hadů a aligátora byly docela ujeté narozdíl od jiných hororů s těmahle zvířatama, navíc scény kdy se had zakousne do vzducholodě Asylumáků neměla chybu. 2 za film jedna za srandu. ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Megakravina versus Hemeroid, no to byl zase jednou film. Hlavně se mi líbilo, jak se vždycky krokodýl, velký jak barák, nepozorovaně připlížil ke své nic netušící oběti, nebo když se dvě ženský praly, jak nevnímaly okolní střelbu, jak v bitvě u Verdunu. I jako komedie mi to přišlo slabé, tak dám jen jednu hvězdičku, a to jen tak, abych se nepřidal k většině, co dává odpad. ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

U filmů podobného ražení se musím přemáhat, abych našel něco, co by si tu hvězdu zasloužilo. Tady toho bylo požehnaně - megahadi, proti nim steroidoví megaaligátoři, krev, ruce, nohy, dívčí zápas i prsa v těsných šatech. Kdybych přivřel obě oči, bylo by to i na dvě hvězdy, ale budu trochu přísný. Je to výborná popcornová záležitost, která dá víc, než na co vypadá. Vtipných momentů bylo dost, ale spíš z neumětelnosti, než z hlášek. Sledovat ze vzduchu automobilovou honičku a přitom koukat na prázdnou silnici, to chce kumšt :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama