Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

mustafa 

všechny recenze uživatele

u tohodle filmu jsem byl připravenej, že se zde nebude nacházet moc inteligentní příběh, ale zato plno srandy a pár pěkných efektů. První půlka filmu je skvělá, jeden gag střídá dráhý a to vše je doplněno zvláštními efekty a akčními scénami. Bohužel uprostřed filmu se autoři snaží o jakousi zápletku a viditelně to filmu nesvědčí. Takže je z toho zase "jenom" průměrná komedie. Nelze ale upřít, že Diazová je hezčí a hezčí a má pěkný kalhotky se Spider-manem:-))) Ideální film pro podzimní večer, který mě celkem potěší... ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tákže zmizel příběh, kterej v jedničce byl tupej jak ostří mýho nože, ale furt tam byl; místo toho přišel Bernie Mac a padlej Anděl, teda Demi Moore, která zabila svýho exmanžela Bruce Willise (což mi přišlo i vtipný, jako jedna z mála věcí). Zmizelo volnější oblečení, přibylo upnutějšího latexu, začalo se ještě víc kroutit zadkem a lítat ve vzduchu, a tak vznikla vlastně fantasmagorická sračka videoklipovýho ražení. Kouká se na to hezky. Ale jaksi to nestačí, obzvlášť, když se na spousty věcí kouká ještě hezčejš. [TV, DVD] ()

Reklama

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Akcia neprehľadná a neurotická, paródie na filmy trapné, dej prakticky žiaden. Keby niekto v kine poprehadzoval celuloidové kotúče, vôbec si toho nevšimnete. Pokiaľ tento film zaznamená komerčný úspech, bude to znamenať začiatok konca dobrej americkej filmovej zábavy - k natočeniu niečomu takému totiž netreba nič viac, než veľký rozpočet. Som rád, že zomriem so súčasnou generáciou a nebudem svedkom doby, kedy sa touto rovnicou bude riadiť 90% hollywoodskej produkcie. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Táta: ,,Na co koukáš?" Já: ,,Na Charlieho andílky." Táta: ,,To je děsná blbost, ne?" Já: ,,Jo to je, ale jsou tam hezký holky." Táta: ,,Jó to jó." a v ten moment seděl vedle mě a sledoval dění na obrazovce. A přesně o tomhle druhý díl Charlieho andílku je. Tenhle barevný, hodinu a čtyřicet minut dlouhý videoklip vás přinutí zírat na křivky hlavních představitelek a na všechnu tu šílenou akci, kde se surfuje na laně, přeskakuje z hořící motorky na jinou atd. a ani se nebudete moc zamýšlet nad tím, že je to hrozná blbost. Scénář= nula. To nebudu řešit, protože film je od začátku do konce nadupaný akcí, pěknýma holkama a mašinama a zajímavým hereckým obsazením ve vedlejších rolích (Robert Forster, John Cleese, Robert Patrick, cameo Bruce Willise, mladý LaBeouf, nutno také dodat, že Demi Moore je stále neskutečná kočka) a k tomu všemu hraje super hudba. Takže dávám 3*, protože Charlieho andílci: Na plný pecky je slušná, akční zábava jako stvořená pro relaxování. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Úlet bez jakéhokoliv náznaku děje a logiky . Nudná slátanina přehnaných triků a pokusů o parodie slavných filmů. Někoho možná potěší několik menších roliček známých celebrit a někoho i střeštěné ksichtíky všech tří slečen, které sice nepostrádájí sexy look, ale to je tak asi všechno. Takže jediné co stojí za řeč je solidně udělaná akce a režisérovo vyžívání se v bullet-timech. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • V roce 2005 se stal snímek vůbec prvním, který Sony Pictures vydala na Blu-ray. (viperblade)
  • Když andílci tancují v klubu, můžete v pozadí zahlédnout jednu ze členek Pussycat Dolls, Carmit Bachar. (viperblade)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama