Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Lima 

všechny recenze uživatele

Jo, je to strašlivá hovadina. Ale copak se můžu upřímně zlobit na film, který svoji zhovadilost v každé scéně otevřeně přiznává, nebere se vůbec vážně a je natočen ve vražedném tempu, které nedovolí se nudit? Někdy s jistou dávkou nadhledu se dá konzumovat i takováhle ptákovina. Čímž neříkám, že podobný typ zábavy vyhledávám. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Holky už by si měly najít jinou zábavu, protože napodruhé se ukazuje, že první pokus nebyl jen nezávaznou hříčkou, ale vážným začátkem zběsilé série. Ovšem zatímco první film se dal díky mé neznalosti předlohy přetrpět, se dvojkou už přestává veškerá legrace. Jenom hezké exteriéry nestačí, pokud chybí všechno ostatní... ()

Reklama

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno to išlo v telke, tak si vravím, že si to pozriem keď teda nič iné nebolo a aj keď som to už videla. Už po pár minútach som si začala uvedomovať, čo za strašnú debilnosť som to kedysi dávno videla. Zaujímalo by ma akým spôsobom úžasná Lucy Liu, ktorá bola napchatá v bedni a riťou otrčená k hornej časti tej bedni, odšróbovala 4 šróby naraz. Bravúrne premyslené, kto robil mimochodom scenár epileptik ho asi písal pri epileptickom záchvate keď pozeral jednotku! Ďalej helikoptéra... tak toto čo predviedli tieto úžasne trénované ženské by nedokázal ani ozajstný anjel s krídlami pretože zadná resp. horná vrtuľa by ho nasekala na anjelie nugetky, ktoré by už stačilo len vysmažiť. A keby tie tri akože agentky idú na mňa robiť tie husté chmaty a kopy tak sa im vysmejem lebo v reále špagáty z oblohy nevysia takže neviem ako by v opätkoch robili tie úžasné premety saltá a skoky. A chcem aby ma Drew naučila ten hustý trik kde saprešmykla pod ten stôl. Husté! Lara Croft sa musí ešte veľa hustiarní ako toto naučiť. Rada by som aj spomenula toho chlapa, ktorý vyskočil z lode a dopadol nohami na betón. Tak to by ani sám úžasný Terminátor nedokázal. Proste nejdem to tu rozoberať lebo pri každej scéne bola nezmyselná kokotina, pri ktorej som mala dávivý reflex a mala som chuť ozvracať televízor. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohohle pozoruhodného dílka jsem si pořád říkal, že McG konečně rozbil poslední zbytky důstojnosti filmového média a roztříštil hranici, která film oddělovala od videoklipu... Ne, teď si vymýšlím. Celý film jsem si užíval třech koček, které měly v každé scéně víc a víc sexy oblečky a já dumal nad tím, s čím by museli přijít v další scéně, aby ten minulý trumfly :) Nemálo degenerující film, s velmi specifickým cílovým publikem (mužským, mezi kterým pak vyniká podmnožina zhulených teenagerů). Navíc, podívejte na ten plakát! - Necenzurováno! Více akce! - kdo by odolal? :) 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina, která ale má něco do sebe, jenže vůbec nevim co. Snaží se to být akční, stále akční, což jim docela vychází, jenže také sází na efektivitu, která film opět jako v prvním díle sráží. Nesmyslnost filmem prochází naprosto svévolně a to je špatně. Ta prostě bije do očí neskutečně. Zase jsem ale potěšen muzikou. Občas se tam najdou pecky v podobě The Who. A nakonec ty vedlejší role, kde se objevil Joey z Přátel. Není v každým filmu a všude vypadá stejně legračně. Takže alespoň chvíle, která v celém filmu potěší. I tak Charlieho andílky nemám rád. Ty holky se tam natřásaj sem tam sem tam.....Neustále, a toho už mám celkem pokrk. Rozkošné ale naprosto tupé, stejně jako celý decentně debilní film. --- Věděl jsem, že mě najdete! Kolik s sebou máte mužů? - Jsou se mnou dvě kamarádky. - Ale tam nahoře je padesát chlapů! - Vím, není to od nás moc fér. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Drew Barrymore (Dylan) opravdu chtěla ve své flashbackové scéně píseň od Jona Bon Joviho "Living on a Prayer", jenže práva na ni byla moc drahá. Tak Drew zavolala samotnému Jonovi a vysvětlila mu, jak je pro ni důležité, aby ve filmu jeho píseň zazněla. Bon Jovi tedy udělal výjimku a píseň nakonec ve filmu zazní. (viperblade)
  • Sirotčinec, kam jdou andílci v převlecích za jeptišky, je ve skutečnosti Playboy Mansion. (The.r.y)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama