Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

Roby 

všechny recenze uživatele

Víte 5 hvězd se nemusí vždy dávat jen filmům s velkímy hereckými nebo režisérskými esy, ale taky někdy i filmům, z kterého máte dobrý pocit ze srdce a se zábavy, která je v tomto filmu laděna na romantickou notu. Mě tento film oslnil jako velmi příjemná romantická komedie plná písniček a skvělě fungující chemii mezi sandlerem a Barrymorovou 86%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl najít jedno jediné slovo charakterizující tento film, zvolil bych "tuctový". Alespoň co se dějové linky týče. Zajímavým dělá snímek herecký ansámbl (v čele se zábavným Sandlerem) a dobový soundtrack, poskládaný vcelku povedeně. V souvislosti s tímto netuším, co tvůrce vedlo k zasazení příběhu do osmdesátých let, leč podařilo se jim tak odlišit od podobných příběhů. A že jich není zrovna málo. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Rebierka, rebierka, samé rebierka! Prečo nejedia ryby?“ V PIESNI PRE NEVESTU vytvorili Adam sandler zdatný a vtipný párik s Drew Barrymore, snímka však postráda výraznejšiu atmosféru, vtipnejšie dialógy, lepšie/výraznejšie podporné figúrky atď. Plusom sú slávne pesničky, opilec Steve Buscemi a niekoľko vydarených scén (Mutanti od stola č. 9). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velice velice "nečekaný" děj. Prakticky jediný populární příběh který se často aplikuje pro filmové scénáře. Nečekaně Adam Sandler klofne Drew Barrymore. Kdo by to v romantické komedii čekal že? Jinak semtam nějaký vtípek proklouzne. PS: Sandler má neskutečně blbé páčo :) PS2: Billy Idol s písničkou White wedding. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Oddychová romantická komedie s Adamem Sandlerem, který zaujme zejména svým podáním písničky You spin me round (společně s jeho transexuálním parťákem Georgem) a taktéž nezvyklým porostem na hlavě. První polovina je silnější díky podařenějšímu humoru a také díky krásným pěveckým vystoupení na začátku filmu. Druhá polovina je stereotypní a každý okamžik jaksi očekávaný. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)
  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)

Reklama

Reklama