Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

mchnk 

všechny recenze uživatele

"I Think Their Whole Family's Like Some Weird Medical Experiment. I Think They're Like, Circus People!." Vše začíná při starém, Fester vyje na měsíc, děti si hrají na hřbitově, Morticia a Gomez se nadevše milují a na scéně se objevilo i nové ztělesnění extra zla v podobě neškodného miminka s knírkem. Kdo jiný, než Fester a jeho tělesné žádosti, mohou opět působit problémy. K tomu přidáme vypočítavou, všehoschopnou chůvu a příběh může začít. Wednesday je zde ve svých monolozích ještě dokonalejší než před tím a její pobyt na skautském táboře Chipewa, tedy střet s klasickou americkou mentalitou, vrcholící v její obžalobě Ameriky za zničení indiánské kultury, je absolutně dokonalá záležitost. V patnácti ji nešlo nemilovat, dokonalá... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Friday, 13/08/1993, „Ahoj Wednesday ! Pamatuješ, jak jsem Ti v dopise po prvním díle vaší Addamsovy rodiny prozradil, že Tě v druhém díle zlí rodiče šoupnou na tábor...? Vidíš, měl jsem pravdu. Ale viděl jsem, že sis to náramně užila, stejně jako v jedničce. Už věříš, že díky mé chorobě ( kinofilii ) vím, co Tě v budoucnosti čeká? Těšíš se, až se ocitneš polonahá V řetězech, jak jsem Ti psal minule ? A chtěla bys znát i jiné roztomilé zvrácenosti, které pro Tebe svět filmu připravuje ? Nebojíš se duchů? Hloupá otázka, viď :-) Tuhle mi Casper říkal, že už se na Tebe moc těší. Tedy ne na onom světě, zatím na tomhle... Ale pak ti uteče Ta zatracená kočka... To bude fakt hrozný... Ta role v tom remaku. No co, nikomu se nemusí povést všechno. O pár let dříve, než půl filmu proležíš nahá na pitevním stole před Liamem Neesonem (jak už jsem Ti psal minule), zažiješ Ledovou bouři, tentokrát naštěstí přiměřeně oblečená. Tedy až na ten poklopec riflí - „ukážu ti svou, když mi ukážeš svýho“ To víš, to jsou ty nástrahy dospívání :-) A pak už to bude v sexu lítat - Všichni moji muži (vlastně Tvoji muži) by mohli vyprávět! Taky bohužel začneš z mladické nerozvážnosti kouřit a čeká Tě Osudová sázka o 200 cigaret. Ale neprozradím Ti, jestli ji vyhraješ. Co Ti prozradím je, že výlet do místa s nevinným názvem Ospalá díra si určitě užiješ, má milovaná morbidní holčičko... Budou se tam kolem Tebe kutálet lidské hlavy v uspokojivém množství – já jsem napočítal sedmnáct useknutých hlav! Ale prý jich tam bylo ještě víc, říkala vedle „u sousedů“ koza261972... Jo a prosím Tě, Wednesday - jestli si chceš pořádně užít strach a hnus ;-), tak si v roce 1998 zajeď do Las Vegas... Abych se rozloučil nějak optimisticky - jak říkal Tvůj táta mámě Morticii, když ji trápily starosti: „Miláčku, nemuč se! ... To je moje práce...“ S pozdravem Tvůj fanda až za hrob. Pavel “ ___ Kdysi jsem s Christinou Ricci četl rozhovor, že nezávislé filmy jsou sice fajn, ale prd placené, tak doufám, že už si finančně polepšila. Nerad bych, aby má sladce mrtvolná láska musela z hladu jíst krysy, netopýry a pavouky. Rozhodně ne beze mě ... ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"You have taken the land which is rightfully ours. Years from now my people will be forced to live in mobile homes on reservations. Your people will wear cardigans, and drink highballs. We will sell our bracelets by the road sides. You will play golf and enjoy hot hors d'oeuvres. My people will have pain and degradation. Your people will have stick shifts. The gods of my tribe have spoken. They have said, "Do not trust the Pilgrims. Especially Sarah Miller." And for all these reasons I have decided to scalp you and burn your village to the ground." ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rodinu Addamsových potkala šťastná událost - narození malého syna. Starší sourozenci se s novým přírůstkem jen tak nechtějí smířit, a tak jsou Addamsovi nuceni přijmout chůvu, která by malého prcka ochránila před přílišným zájmem jeho sourozenců. Krásná Debbie (Joan Cusack) by mohla být tou pravou - kdyby se pod vizáží příjemné mladé dámy neskrývala vraždící bestie zvaná "Černá vdova", toužící po majetku Addamsových... Celkově mi příběh přišel o chlup plytší, než první Addamsovi - ale vše vynahrazovaly desítky vtípků - hlavně celý letní "pionýrský" tábor byl naprosto dokonalý (stejné pocity jako Wednesday a Pugsley jsem na takovýchto táborech míval taky, naštěstí mučení sledování disneyovek jsem prodělat nemusel - i když si vzpomínám, že jsme jednou na táboře museli shlédnout jakýsi ruský válečný film). Ale což, Addamsovi jsou tradičně výborní - nejlepší asi Christina Ricci, kterou role malé Wednesday "udělala"... ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pořád se mi zdá, jako by ostatní lidi nahrávali džouky Christině Ricci, protože taková vtipnost není dosáhnutelná standardními způsoby. A navíc je to kchůl gothic loli. A přežila mučení Disneym. Ovšem to je jen špička ledovce, jak je napěchovaný tento film vtípky a hvězdnými herci - zejména tedy seriálového původu - z nichž asi nejvíce vyčnívá Peter MacNicol tuzemským divákům známým zejména z Ally McBealové. Důstojné pokračování. Je moc veliká škoda, že rok po natáčení zemřel Raul Julia a i to nejspíš zamezilo vzniku 3. dílu. Své diváky by si to dozajista našlo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)
  • Gomez (Raul Julia) servíruje svému dítěti koktejl z vodky, syrového vejce a worcesterové omáčky se slovy, že jde o "hair of the pup" (štěněcí chlupy). Existuje přitom drink, který se jmenuje "hair of the dog" (psí chlupy) a má pomáhat proti kocovině. (Cenobita)

Reklama

Reklama