Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas potřebuju film, ve kterým jde úplně o hovno, kde není napětí, protože vím, že se nikomu nemůže nic stát a všechno je to jenom tyátr. Adamsovi jsou v tomhle dokonalý, tu teatrálnost mají díky Gomezovi a ostatním totálně zmáknutou, v jejich životě se odehrává obrovské drama a vy se skvěle bavíte. Dvojka mě bavila i víc než víc než první díl, kdy díky rozdělení děje mezi dětský tábor (který je dokonalým ztělesněním pozitivního zla) a Festerovy milostné lapálie, zmizela hluchá místa a já se skvěle bavil i poněkolikáté. Skoro pět otřesně hnusných hvězdiček. ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Film je pokračováním ´The Addams Family´ z roku 1991. V příběhu se několikrát objeví hudební motiv z černobílého seriálu ´The Addams Family´ z roku 1964. Tentokrát se Addamsovi vydávají na cesty ze svého městečka. Wednesday a Debbie jsou posláni na letní tábor, Fester se ožení a přestěhuje se k manželce a Mosticia s Gomezem ho jedou navštívit. Není to taková zábava jako v prvním filmu, ale příhody detí na táboře jsou dosti dospělácke. Amanda opravdu zasluhuje oskalpovat. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Přestože kompatnost filmu lehce narušuje rozložení do tří rovin (Addamsovi-tábor-Debbie), bohatě to vynahrazuje pořádná nálož černého humoru, kterého je snad ještě více než v předchozí části. Zejména mě potěšilo, že mnohem víc prostoru dostala Wednesday. Její hlášky patří k tomu nejlepšímu, její pokus o úsměv k tomu nějděsivějšímu a její pojetí Dne díkůvzdání prostě nemělo chybu. Táborová linie je vůbec extrémně vydařená a z mého pohledu zcela zastínila linii Debbie a Festera. Addmasovi jsou prostě moje srdcovka a docela vážně koketuji s myšlenkou, že se mi to možná líbilo ještě víc než jednička. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší odvar provařené Addamsovic rodiny, který však stále baví a tak u mě stačilo slevit z pěti hvězdiček na čtyři. Myslím, že mi úplně nesedla linie s chůvou aka vražedkyní aka manželkou Festera, trochu komplikované a navíc se jí dostává příliš prostoru na úkor ostatních zábavnějších členů rodiny. Za to dějová linka sourozenců snažících se zabít přírůstek do rodiny a jejich pobyt na táboře, byla geniální pecka! Wednesday mě prostě nikdy nepřestane bavit, jen trochu škoda, že Gomes a Morticia se lehce vytratily. Stále za perfektní strašidelný humor a výborné postavy si tenhle sequel zaslouží pochvalu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrá komédia, ale nedosahuje ani z ďaleka kvality originálu, či prvého dielu. Hlavné mínus je absencia hlášok, ktorých je tu akosi málo. Na druhej strane je tu niekoľko totálne skvostných scén, ako napríklad dobrodrúžstva v kempe. Zamrzí opäť zlá dejová línia, opäť krútiaca sa okolo strýka Festera. Herci sú vynikajúci (hlavne trio Julia, Ricci, Lloyd), rovnako aj réžia a hudba. Ďalšie výtky sú rovnaké ako pri jendotke (napr. atmosféra domu). Je to skôr na takých 70%, kým jednotka by bola na 90% - cítiť tam pokles, ale stále je to kvalitná zábava. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)

Reklama

Reklama