Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase nějakej romantickej film, o kterym lze říct, že byl vcelku zajímavej. Hlavně díky příběhu, kterej působil jako ze života (ačkoliv mně se něco takovýho (zatim) nestalo). Pravda je, že se děj občas trochu vlek, ale nehty jsem si nudou neukousal a několik očekávanejch klišé, který se objevily, jsem přežil. Trochu mě mrzí, že se nepodařilo líp obsadit hlavní role. Kutcher a Peet jsou sice hodně velký sympaťáci, ale herectví jim opravdu moc nejde (předevšim Kutcherovi). Nenáročná zábava a sympatická jednohubka, tři silnější hvězdy. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi příjemné, uvěřitelné a dokonce i osobní, ale postupem času se dostaví klišé, vtip ustoupí a s ním i jakákoli specifičnost. A zůstaneme u předvídatelné romantiky, která sice donutí k úsměvu, ale ke druhému zhlédnutí nebo milým vzpomínkám ani ne... Ale díky nahotě v úplňku nebo kytaře nakonec vše odpuštěno ke smířlivým 60%. ()

Reklama

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem zklamán ani extrémě nadšen. Romantický film (trochu) odlišný od ostatních. Nic mě v něm nevyvedlo z míry a čas mi příjemně uběhl, otázkou zůstává zda je dobře, že mě nic tak extra nezaujalo?! Ústřední dvojce vypadala celkem zajímavě a nutno podotknout, že já se zamiloval do očí Amandy Peet! Laská zde pro mě vygradovala asi v půlce filmu pak to bylo slabší, asi to bylo tím, že jsem už byl spokojen a nic jsem nečekal. Já nevím můj komentář je stejně zmatený jako já sám! Dávám velmi slušné 3*, ale v podstatě nevím za co. ()

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Ach jo, zas ten samej konec, hned mi bylo jasný o co jde a jak to dopadne, i když se to na první pohled tvářilo jinak. Zase jeden z tuctových konců, který sme viděli už 100x, bohužel v životě to většinou chodí jinak...Kdyby to bylo na mě, udělám to uplně jinak a z diváků vytáhnu maximum emocí a všeho co v nich je, protože potenciál na to byl, jenže bohužel, takhle je to lepší nadprůměr .. ()

MaMitti 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct´, ale pro Ashtona mám prostě slabost, nechápu proč...Možná že mi někoho připomíná, asi jo, asi to tím bude. No každopádně tenhle film je sice téměř klasická hollywoodská romantika, ale je v ní pár vtipných hlášek a letmo i něco zvláštního, co mi bylo čímsi blízké. Ashton vystřihl roli mladého Raka se svou "pětiletkou" mile a uvěřitelně. Čekala jsem v podstatě "hrůzu", takže ve finále celkem milé překvapení povrchního charakteru. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)
  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama