Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pekna romantika, ktoru drzi nad hladinou priemeru ustredny herecky par. Mohlo by sa to volat 4 rozchody a jedna svadba. Samotny koncept, kedy sa ustredny par postupom casu stretava, zblizuje a potom zase na cas rozide, mi prilis nevyhovuje. Ale tentokrat chemia medzi hlavnymi postavami fungovala na jednotku. A to jak ich herecky predstavitelia, tak ani postavy, ktore hraju mi bezne nesedia, ale tvorcom sa podarilo dat to tak pekne dokopy, za to funguje prirodzene. Skoda len, ze tu chybaju nejake vedlajsie komedialne postavy, ktore by pozdvihli film este o uroven vyssie. 6/10. ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Začalo to dosť infantilne, ale postupne sa z toho vykľul veľmi príjemný film. Hoci bol priebeh jasný hneď od začiatku a príbeh nepriniesol nič nové, dobre sa na to pozeralo. Proste klasický romantický film podľa šablóny, ktorý nenudí a má dobré obsadenie. Aj preto sa pri hodnotení uchýlim k 4*, hoci si ich možno celkom nezaslúži. ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Je to prumer, ktery neurazi. Ma par moc hezkych momentu a dobrou hudbu. Emily me sice neskutecne vytacela a nechapu, jak by o holku s takovym chovanim mohl nekdo stat, ale roztomily nouma Oliver byl celkem koukatelny. Ashton me na vystave fotek vazne rozneznil a jeho pevecke cislo s kytarou bylo tresnickou na dortu. Po pokusech o zpev v aute jsem necekala, ze da byt jen notu ciste. Slusny vykon. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Nestává se mi moc často, že se náhodou dostanu k filmu, který ohodnotím jako další hloupou romantickou komedii a mám chuť ji už po pěti minutách vypnout a jen čistě náhodou to neudělám. No a protože jsem náhodou od tohoto filmu absolutně nic neočekával, tak jsem se zcela překvapivě nakonec musel, né již tak zcela náhodou, rozhodovat mezi třema a čtyřma hvězdama. 70 % ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Páčia sa mi filmy, ktoré využívajú čas na to aby vyrozprávali nejaký príbeh. V tomto smere je to celých 7 rokov, postupného dospievania, prežívania radostí a sklamaní, aby sa dvaja hlavný predstavitelia dopracovali k dlhoočakávanému vysledku. Film má síce svoje čaro, ale väčšina vecí v ňom je bohužiaľ nedotiahnutá. Aj keď hercom to sekne a film je naozaj pohodový, neobsahuje nič pamätného, čo by človeka, ktorý po filme siahol s tým, že chce vidieť nejaký poriadny romantický film, chytilo za srdce. Inak jeden z tých filmov, ktoré vôbec neurazia a ktoré predurčujú Ashtona Kutchera k úlohám, ktorému sedia úplne najviac. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)

Reklama

Reklama