Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Spíše to na mě působilo jako jeden dvojdíl Dawsonova světa, o co víc, že hlavní představitel byl podobný postavě jménem Pacey z Dawson's creek... Špatný ale je, že ten Dawson byl možná někdy i zajímavější... Tady mi byla děsně nesympatická herečka, která ztvárňovala nevlastní sestru (možná to tak ale mělo bejt?). Hlavní "hrdina" vypadal jako trubka (opravdu by ho nějaká chtěla?). Celý mi to přišlo neuvěřitelný... a vlastně o ničem, když o tom teď přemejšlím. To se nedá ani srovnávat s bohatýma dítkama typu Dylan a Brandon z Beverly Hills :) Tihle byli ještě o pár tříd vejš!:-D Film o puberťácích pro puberťáky? Nevím, nevím, pro mě to byl nedělní film pro nudný večer. ()

bolf!k 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu je to brany vic jako komedie, nerikam buhvijak ftipna, ale standard mezi tema teen. Bohuzel se to menuje Cruel intentions 2 a vzhledem k tomu musim srovnavat s prvnim dilem ktery se mi libil a zaujal nejen jednoduchymi ftipy typu: holka se u dela na sedle,haha" ale i necim vic ;-) ()

Reklama

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Slabý jak čajíček, po všech stránkách. Soundtrack a některé věty se téměř doslova opakovaly z předchozího dílu a i námět nepřináší absolutně žádnou inovaci. Jediná Amy Adams to trochu zachraňovala, ale zejména představitel Sebastiana byl nevýrazný ňouma a i rádoby wow závěrečné rozuzlení tomu nikterak nepřidalo. Takhle podělat pokračování v podstatě kultovní jedničky...to se snad ani nesmí. Za mě jen díky přijatelné délce (rozuměno velmi krátké) a pár úsměvným momentům se to jen tak tak udrží a nespadne pod průměr. Rovný střed. 50% ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Manipulace na druhou, můžu jen tleskat. Sice je pravda, že film je někdy opravdu jen o sexu a to dost divně ale z mé vlastní zkušenosti můžu říct, že někteří lidé prostě takoví jsou... Pro mě dobrá (a poučná) komedie s prvky dramatu, na kterou se vždy rád podívám. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama