Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mahoney, mohutný Hightower, střelec Tackleberry, bláznivý Zed, imitátor Jones, dračice Callahanová, nesmělá Hooksová se tentokrát musí postavit nové výzvě, před kterou je postaví jejich velitel Lassard. Tou je program Občané na hlídce. Myšlenka celé akce je prostá: jedinou cestou, jak se lze vypořádat s pouliční zločinností, je angažovat prostého občana. Lassard se tedy rozhodl přivést vybrané dobrovolníky na policejní akademii, kde by se cvičili v technikách sebeobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policistů. I tentokrát má však Lassard proti sobě a své občanské "domobraně" zarputilého nepřítele poručíka Harrise s jeho nohsledem a lichometníkem Proctorem. A tak zatímco Lassard odjíždí, aby se zúčastnil výročního mezinárodního sjezdu policejních náčelníků, převezme Harris velení nad Akademií a zcela záměrně a cílevědomě začne Lassardův projekt sabotovat. Jenže v příhodné chvíli Mahoney s kolegy a jejich civilní cvičenci ukáží, co v nich je. Předvedou Harrisovi a všem, jak dokáží využít svých nově nabytých zkušeností. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

anli 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl série a první,který u mě začíná trochu kulhat.Už není zdaleka tak zábavný a herci,včetně Guttenberga,neají téměř co hrát,ač se velmií snaží.I gagů a vtipů je tu po hříchu málo a celé to na mě působí jakýmsi odfláknutým a rychle spíchnutým dojmem.Takže patrole dávám 45% a ať je ráda,že je ráda. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkovo štvorka nesklame, ale ani výrazne nepoteší. Je poznať, že téma policajnej akadémie bola už úplne vybrakovaná a nástup nových kadetov-civilistov tentoraz neprináša nič nové, ale aj opakovaným vtipoch sa dá smiať opakovane Veľa tomuto dielu pomáha návrat kapitána Harrisa a napraveného Zeda. Zed sám o sebe vždy dobre ťahal a prinášal more zábavy. Možno je to nakoniec aj moja najobľúbenejšia postava, pretože prešla najväčšou zmenou. Tiež ma potešil pohľad na Sharon Stone, ktorá bola príjemným spestrením. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Chaotické, dějově zcela tupé, špatně natočené, nevtipné,...počkat. To je hlavní problém. Přešel bych slabší režii a čajíčkové výkony herců, nevtipnost u komedie už nepřeklenu. Asi nejhorší je, když film vaří z něčeho, co vaří z toho předchozího. A Jim Drake asi nic jiného neumí. Tenhle film můžete shlédnout ze dvou důvodů - 1. Vidět mladou Sharon Stone, jak se neúspěšně snaží hrát 2. Pokud se chcete zasmát neschopnosti tvůrců. Steve Guttenberg to tady zapíchl. Asi správně, ale podobnou roli už nenašel a paradoxně se stal vyhaslou hvězdičkou. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se policie pokusí spolupracovat s občany, a to pomocí nového programu C.O.P. Hlášky jsou opět super, a i tento díl má co nabídnout. Harris, i jeho pomocník, opět rozjedou show. Mahony zde opět nechybí, a opět se drží laťku vysoko. Film poměrně rychle uteče. Hodnocení je průměrné u všeho. Poznámka: Poslední scéna je dojemná, a spojena s policejní akademií. Hvězdiček 3 ()

videofil 

všechny recenze uživatele

Tak ze všech čtyřech dílů, které jsem měl možnost vidět, se mi právě tento líbí ze všeho nejmíň. A podle hodnocení ostatních uživatelů a návštěvníků CSFD stránek nejsem sám. Dokonce je to i poslední díl, ve kterém hraje Steve Guttenberg. Možná už tehdy věděl, proč to zabalit. Slušný prostor dostala postava Zeda, kterému scénáristé dokonce dopřáli ženskou. Ve filmu se objevila také v té době ještě nepříliš známá Sharon Stone, které tento film ke kariéře stejně nepomohl. Logicky. Český dabing je stejně kvalitní, nějaké vtipné hlášky si ale nepamatuji. Osobně si myslím, že kdyby tento díl nevznikl, nic moc by se ani nestalo. Pobavil mě snad jedině Bubba Smith jako šaman říkající: " JAMAJAMAJAMAJÁMA..." . To bylo tak vše, u čeho jsem se zasmál. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • V scéne, keď pani Feldmanová (Billie Bird) prerazí motorkou výklad, aby zachránila Tackleberryho (David Graf), je vidieť, že motorku riadi muž, ktorý z nej potom spadne. Hneď na to je už záber opäť na pani Feldmanovú. (DJ Rocco iNc)
  • Sharon Stone (Claire Mattson) sa rozhodla účinkovať v tomto filme potom, čo sa jej rozpadlo prvé manželstvo. V tejto neľahkej životnej situácii sa rozhodla, že najlepšou terapiou bude stráviť nejaký ten čas s bandou komediantov. (beso74)

Reklama

Reklama