Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

rublik05 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, přesto stále solidní podívaná plná humoru, ve které se tentokrát podíváme do rušných ulic Los Angeles, samozřejmě u toho nesmí chybět stará známá garda v čele s Mahoneym, Hightowerem, Tackleberrym atd. Mrzela mě neúčast kapitána Harrise, místo něj zde máme neméně nepříjemného Mausera, který mi však přišel pouze jako taková náhražka, byť víceméně stejně povedená. Humoru se zde opět nešetří, hlavní záporák Zed je opravdu klenot. Oceňuji i inovaci, co se příběhu týče, takže ve všech ohledech příjemná oddechová záležitost. 7/10. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tupí ale zároveň sympatičtí policisté z akademie se poprvé vydali do ulic bojovat se zločinem a musím říct, že tenhle film se mi líbil více než jednička, více jsem se u něj smála. Ne jen usmívala, ale opravdu až smála, a to je velké plus. O hereckých výkonech jako strhujících se bavit nedá, ono tu o to zas až tak moc nejde, tady jde o pobavení lidí a to se u mě podařilo. ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Pokračování klasiky,tentokrát v terénu,což umožnilo novou sérii vtipů a gagů.Celkově trochu za první akademií zaostává,protože všechny herce známe a jejich eskapády už nám tak vtipné nepřipadají.Já jsem byl ale c celkovým pojetím spokojen,opravdu jsem se nasmál a bavil.A i po letech se do tohohle prostředí rád vracím,takže dávám policejních 75%,protože je to pořád velmi dobrá a zábavná podívaná. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// + určitě příběh, prostředí, hudba, rovněž i zde plno kultovních hlášek a scének -méně postav v policejních řadách/// V druhém díle ubylo policistů, naopak ale přibilo kriminálního živlu a tak je o akci postaráno. Překvapivě zde narazíme na slušný příběh a ne jen o pospojování několika vtipných scének, tak jak je tomu zvyku u jiných filmů. Některé pstavy odešli, několik nových přibilo. Celkové jsem se tolik nesmál jako u jedničky, ale určitě jsem se dobře bavil./// Celkem 70%/// ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

O něco horší, než první díl, ale pořád velice zábavné! Mrzí mě nepřítomnost některých postav z prvního dílu zejména zábavného Kapitána Harrise, ale to tady vynahrazuje výborný šílený Zed a pár dalších vedlejších postav. Zábava je opět nadprůměrná se super vtípky a scénkami a staré známé postavy z prvního dílu opět excelují! Výborné pokračovaní kultovní policejní komedie! Rád se na něj podívám. 4 hvězdy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 7 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ve scéně, kdy Mauserovi (Art Metrano) vymění šampón za pryskyřici, vychází Mauser ze sprchy a je nahý. Po opuštění šaten je možné si všimnout, že má spodní prádlo nebo ručník kolem pasu. (JohnSmith)

Reklama

Reklama