Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Posledný skutočne zábavný diel z teraz už sedemdielnej série je síce len opakovaným mlátením starej slamy, no tá naivná atmosféra, ktorú mám tak strašne rád a ktorá vo mne vyvoláva toľké radostné spomienky na dopoludnia strávené pred televízorom, tam ešte stále je. Nie taká intenzívna, ako by som si prial, ale dosť silná na pekné štyri hviezdičky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, děláte si srandu ?? Sedm set dolarů za taxíka ?? Kde jsi ho stopnul ?? V Jokohamě ??" ;) Moc podobně vtipných dialogů sice nenajdete ani zde, ostatně na nich Policejní akademie opravdu nikdy nestála, když si vystačila s naprosto hrubozrným přízemním humorem, kupou trapností a převážně slapstickovými gagy, nicméně co do kvality a zábavnosti Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku, pomineme-li celkem slušný první film, všem ostatním zástupcům téhle skoro až nekonečné série dost symbolicky natrhla prdel.. Suverénně nejlepší díl a zároveň vůbec poslední film režiséra Jarryho Parrise navíc zdobí výborná závěrečná honička i několik parodických citací jiných skvělých snímků, s Psycho scénou ve sprše v čele.. Není to sice povedená záležitost od A až po Zed, ale ani ten tu dokonce není tolik otravný jako jindy, a dokonce i jednou dvakrát opravdu pobaví.. Moc by mě zajímalo, kdo přišel s nápadem obsadit tohoto jinak výborného komika i režiséra, totiž Bobcata Goldthwaita, do role jednoho z největších magorů - Tohle skutečně není lichotka !! - filmového plátna.. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že úroveň těchto filmů začíná podle pravidla zase mírně klesat a filmy se horší... Ale na druhou stranu se na to stále dá dívat, je to vtipné a zábavné a docela kvalitní. Ano, trocha okopírování jedničky, provařené tváře a situace, ale co, já jsem jim to odpustila a film je vlastně docela fajn. Jen se obávám, co přinese čtyřka atd... ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Čo nový diel, to úpadok z celkovej kvality. Tretí diel melie strašne pomaly a v závere aj z posledného. Vtipné dialógy sú menej vtipné a polovtipné dialógy sú mega trápne. Trápnosti a nezmyselnosti tu bolo až až, dalo by sa tým vysadiť celú záhradku v Grasalkovičovom paláci. "Ó, to je ale pekne zasvinený trávnik!"... 50% ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé pokračování Policejní akademie, ikdyž horší než předchozí dva díly. Humoru opět malinko ubylo, ale pořád je to celkem vtipné! Děj se opět zase více odehrává na pozemcích akademie, což je velice fajn! Ovšem mrzí mě, že nepřibyli skoro žádné nové postavy a ty staré se už vůbec nijak nevyvíjí. Ale i tak herci z původní sestavy + Zed (Goldthwait)opět předvádějí skvělé výkony a jsou fakt vtipní! Takové 3 lepší hvězdy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • V scéne, kde na vode preskočí Mahoney (Steve Guttenberg) zo svojho vodného skútru do člnu, tak bojuje s gangstrom v červenom saku, no v ďalšom zábere, kedy ho vyhodí z člnu, už gangster sako nemá. (Odpocivadlo)
  • Pôvodne sa počítalo s tým, že sa táto časť natočí spoločne s Policajnou akadémiou 4 (1987), obe pod režijným dohľadom Jerryho Parisa. Jeho zdravotný stav sa však počas natáčania trojky natoľko zhoršil, že ďalšiu časť musel natočiť Jim Drake. (beso74)

Reklama

Reklama