Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Romatické komedie mám rád. Dost často jsou přeslazené ale na druhou stranu docela pobaví. Téměř vždycky se najdou nějaké vtipné scény u kterých bych se smál i nahlas. Do tohoto snímku jsem šel s velkým očekáváním. Za prvý, že to bude něco originálního a to celkem i je. Za druhý, že to bude vtipný a to teda nebylo ani kdybych se na hlavu postavil. A za poslední, čili za třetí jsem čekal lepší herecké obsazení. Willa Smitha mám rád. Je to herec, který umí hrát, je to sympaťák a jeho humor mi sedí. Zde nic nepředvedl. Krásná Eva Mendes zde byla jen na okrasu. Tomuhle chybí jakýkoliv šmrnc a humor. I když jedna vtipná scéna byla a to když Smith natekl z alergie, ale jinak to byla taková nuda, že jsem u toho stále zíval, prosil jsem aby už byl konec a s velkou dychtivostí jsem sledoval display, kdy už konečně bude konec. Po hodině jsem měl pocit, že na to koukám 2 hodiny. Po skončení jsem myslel, že jsem na to koukal 6 hodin. Bylo to vážně nezaživný a pokud bych se na to ještě někdy chtěl podívat (což silně pochybuju), tak jedině se třemi litry kávy a musel bych u toho mít oči otevřené pomocí parátek, abych neusnul. Se svým nízkým hodnocením si připadám jako narušitel procentuálního hodnocení Hitche, ale mně se to prostě nelíbilo!!! ()

Faye 

všechny recenze uživatele

„Život se neskládá z dýchání, ale z chvil, kdy se ti tají dech“ Hm ..... pěkné. Jeho prací je „otevřít ženám oči“ a tokajícího chlapa připravit na to prvotní oblbování do nejmenších detailů. Krásná práce ..... vyznat se, poradit a vidět výsledky. Psychologie použitá v praxi. Ovšem, když se srazí dva znalci v „oboru“ léty prověřená zkušenost může selhat. Pohodový film o vtipných a pohotových větách .... a o jednoduchosti seznamování, vždyť „Jakýkoli chlap má šanci uhnat jakoukoli ženu.“ ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Verili by ste, že Will Smith do roku 2005 nehral v žiadnej romantickej komédii? A že i v nej podáva skvelý výkon? Tento troška vynaliezavý a štipku šikovný film je romantický i vtipný, ale (na americkú romantickú komédiu) pritom psychologicky slušne prepracovaný (je jasné, že takúto prácu môže robiť iba niekto, komu ženy v minulosti ublížili alebo on im a teraz robí pokánie). Problém je v tom, že je to neuveriteľné (keď sa ma niekto spýta v čom, týždeň sa s ním nebudem rozprávať), vyložene vtipných je len zopár scén a hoci je Smith vo veku 37 rokov úžasne rozkošný, prehnaná dĺžka (skoro dve hodiny!), priemerný scenár, nezáživná réžia a tradične mdlá Mendesová to (z)ničili. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Will Smith je výborný, Eva Mendes krásná, ale jejich romanci podělal slabomyslný scenárista. Takže se dá lépe fandit stoprocentně přesvědčivému Kevinu Jamesovi, v jehož části se žádné vyložené nejapnosti nevyskytují. Jenže jeho partnerka Amber Valletta tu zase moc prostoru nedostala. Zkrátka je to celé poněkud polovičaté. Škoda, potenciál tu byl pořádný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Každej chlap může zamotat ženský hlavu, JEN O TOM NEVÍ! A klidně může Tvůj přítel vlastnit třeba Švédsko, když se na scéně objeví HITCH, není co řešit... W.Smith v komediální roli svůdce znamená spokojenost u manželky - a nebudu to zbytečně vokecávat - i u mě. Komedie je, když se směju. A to proběhlo. Několikrát. To by snad mohlo na normální americkej film stačit. I díky Smithovi jdu asi vejš. Kdyby to tak fungovalo vždycky.... to by jsme si klidně mohli spolu žít šťastně až do smrti! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

Reklama

Reklama