Reklama

Reklama

Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vtipálek Mahoney sice starou partu z akademie opustil, mnozí další však zůstali, a tak se můžete znovu setkat s mohutným černochem Mosesem Hightowerem, háklivým na každou narážku týkající se barvy kůže, lehce trhlým imitátorem zvuků Larvellem Jonesem, drobnou a nesmělou černoškou Laverne Hooksovou, která dokáže svůj tichounký dětský hlásek nahradit v případě potřeby hurónským řevem. Nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, roztržitý velitel Lassard a na druhé straně ambiciózní blb kapitán Harris se svým vlezlým poskokem Proctorem. Všichni se tentokrát vydávají na prázdniny do Miami Beach, kde se koná kongres policejních náčelníků. Zatímco Lassard tu má před svým odchodem do důchodu být vyhlášen policistou století, Harris se chce postarat, aby byl místo něj zvolen velitelem policejní akademie. Ostatní chtějí svého velitele podpořit - znemožní Harrise, Lassardovi zajistí další službu v čele akademie a ještě přitom stihnou dopadnout bandu zlodějů diamantů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Guttenberg odisiel a nahradil ho nejaky nevyrazny blbec. Celkovo sa postavy dost preriedili a vela pôvodnych neostalo. Co sa mohlo prejavit na poriadnom priestore pre tych, co ostali a zaroven na nejakej dobrej zapletke. Ale zapletka je znova slaba a vtipy len dookola recykluju. Keby som to v detstve nevidel milionkrat, tak najskôr dam odpad, ale z nostalgie si to aspon 2* zasluzi. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bez sympaťáka Mahoneyho to už nie je ono. Herec Steve Guttenberg sa už v piatom pokračovaní neobjavil a preto museli scénaristi oželieť aj jeho postavu, ktorá bola dovtedy neodmysliteľnou súčasťou všetkých predošlých častí. Je to poznať. „Policajná akadémia 5“ už začala naberať výrazne klesajúcu tendenciu, ktorá skončila v roku 1994 tvrdným nárazom na dno s poslednou „Moskovskou misiou“. „Nasadenie v Miami Beach“ je ešte stále, dá sa povedať, že v pohode. ** ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Novou partu jsem moc nemusel (vlastně skoro vůbec ne), takže jsem rád, že se v tomto díle navrátila původní parta v plné síle. Tedy, kromě Mahoneyho, který stejně zastiňoval potenciál ostatních postav, takže žádná škoda ho. Sice to stále nemá na první díl, ale na rozdíl od předešlých třech jsem měl pocit, že se vrátilo něco z té staré dobré Policejní akademie. Ačkoliv stále v novém a již ne tak excelentním stylu. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Plán byl jasný: přesunout partu těch, kterým ještě není blbé hrát v nastavované kaši Policejní akademie, do divácky atraktivního prostředí pláží Miami. Oproti prvnímu dílu je zde ale kupodivu mnohem méně obnaženého poprsí, což je jasný příznak rostoucí upjatosti americké mainstreamové kinematografie. Záporák je jeden velký déba a logická honička na vznášedlech (must have ve filmu z Floridy) je docela hezky natočená nuda. Celkově otrava... ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Nebyť toho, že ma takýto infantilný druh humoru zvláštnym spôsobom priťahuje, dal by som ešte menej, ako tie smutné dve hviedzičky. Spolu so sympatickým Stevenom Guttenbergom sa totiž z celej série nevytratil len sympatický seržant Mahoney, ale (a to je najhoršie) aj humor. Nevravím, párkrát sa zasmejete, hlavne vďaka extrémne neschopným lupičom s extrémne zlým, no o to zábavnejším, dabingom (bez neho ani ranu!), ale väčšinou nepôjde o smiech úprimný, ale skôr škodoradostný - smiech na úkor tvorcov, ktorý nevedia vymyslieť nič nové a ktorý klesajú a klesajú na samotné dno. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Když Tony (Rene Auberjonois) pátrá po Lassardovi (George Gaynes) a uvidí ho u hotelu, vyprskne přitom svoje pití na přední sklo auta. Při dalším záběru na auto je však sklo čisté. (ČSFD)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 19,5 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama