Reklama

Reklama

Space Jam

  • USA Space Jam (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeho Veličenstvo a Jeho Králičenstvo - to je ale tým! Michael Jordan střílí, Bugs Bunny přihrává a celá kavalkáda hvězd z kreslených filmů Looney Tunes zaplavuje Space Jam. Parta Tune Squad vyzve Nerdlucky na basketbalový zápas, ve kterém se má rozhodnout, zda Looney Tunes zůstanou tady... nebo se stanou pouhou atrakcí ve vzdálené galaxii. Nerdluckové jsou ve výhodě, protože mají strašlivou tajnou zbraň - ukradli totiž umění největším hvězdám Národní basketbalové ligy jako Charles Barkley a Patrick Ewing. Ale to ještě není všechno, lidičky. Tune Squad má taky tajnou zbraň. A tou je ten nejlepší hráč na světě a v celém vesmíru! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (318)

campix 

všechny recenze uživatele

Asi největší klasika mého dětství. Tenhle film jsem viděl tolikrát, že mu prostě nemůžu dát méně nežli čtyři hvězdičky i když vím, že kvalitou na to asi nebude mít. Ale pokaždé když ten film vidím, tak se vrátím do nějakých těch 8-10 let a je zase ze mě malý kluk a koukám na basket animáků s Michaelem Jordanem. Kult, který mě bude vždycky bavit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a zlého. Poprvé jsem tuto hovadinu viděl už hodně dávno coby teenager a v rámci možností se mi to i líbilo. Měl jsem rád Jordana a fandil Chicagu Bulls, no a občas jsem mrkl i na postavičky Looney Tunes. O několik let později jsem si to pustil znovu a zhruba v polovině to vypnul – protože už mi to nepřišlo ani moc záživné ani vtipné. No a včera došla řada na třetí pokus. Vydržel jsem to tentokrát až do konce, ale že bych se nějak královsky bavil – to tedy rozhodně ne. Bohužel tohle už prostě nemá ani na průměrnou komedii… ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu nějakou dobu, co jsem to viděl, ale dejme tomu. Celovečerní adaptace série TV reklam a popkulturní dobový produkt na desátou, po kterým by neštěkl pes, kdyby nebyl teď v kině nový sequel. Teda kromě Loly Bunny, která si to hned zamířila do komiksů jako pizza-girl pro mýtické bytosti i jako další inkarnace. I na Looney Tunes překvapivě infantilní, ale prakticky tu o ně nejde. Ale když si vezmeme, že pozdější Back In Action mávnul víceméně rukou nad jakoukoli cílovkou... ale ten měl společnou jen tu Looney Tunes havěť, byli tam narozdíl od této šou skuteční herci. Wait a sec... máme tu vlastně vtipné cameo Billa Murrayho, který prý podle zdejších zajímavostí (?) Space Jam označil za svůj nejméně oblíbený film. Než přišli po dekádě hraní Garfieldové. &:-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková správná blůstka od warner bros pro děti as trochou nadsázky i pro dospělé. Rozhodně se nedá očekávat, že by Michael Jordon tady sehrál nějakej hereckej koncert, ale pro potřeby filmu to stačilo a všecho ostatní zařídili animátoří. Partička z Looney Tunes tomu dodala vtipnou část a tak i když to nemá nějakej skvělej příběh tak to dokáže slušně zabavit, ale od Looney Tunes znám i daleko lepší kousky než je tenhle ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Space Jam je v dnešní době už klasika. Nejvíce cením spoustu známejch (rozuměj basketbalových) tváří, kterým vévodí sám Jordan. Z herců pak vyčnívá Murray. Kombinace obou světů, tedy reálného a animovaného funguje a i když občas skřípe a chyby jsou vidět, nevadí to. Taky jsem nikdy nekoukal na Looney Tunes, znám Silvestra, Bunnyho a Tasmaňáka, ale jen z doslechu, ale chápu, že v Americe patřili a nebo furt patří k dětem jako prdel na hrnec. Co se mi ale fakt nelíbilo byla odporná sebepropagace (děti by si mohly koupit hrneček, tričko nebo hračky s logem.. chyběla jen cenovka; patříme Warner Bros - heč!), minimáně za to bych měl ubrat ještě jednu hvězdičku. Barkley, Ewing a podobně byli fantastičtí basketbalisté, ale to herectví mi fakt trhalo cévky - prcek Bogues nebo Jordan pak vypadali ve srovnání s nimi jako ostřílení herci. Objektivně za 3, moje subjektivní já si ale zavzpomínalo na zlaté časy NBA, tak nadhodnotím. PS: doufám, že LeBronovo SJ bude mít solidní scénář, ale asi očekávám moc. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (19)

  • Nepřirozený pohyb Michaelova míčku při golfu komentuje Bill Murray slavným Frankensteinovým zvoláním: „It is Alive!“ (efenberger)
  • Klobouk, který má na hlavě Bill Murray, nese znak Saint Paul Saints, malého baseballového týmu, jehož část Murray v té době vlastnil. (PußyMagnet)

Související novinky

O čem bude druhý Space Jam?

O čem bude druhý Space Jam?

22.10.2020

Na Twitter před pár dny unikla synopse pokračování Space Jamu, v němž legendárního Michaela Jordana nahradí basketbalista LeBron James. A zdá se, že filmové pokračování populární hrané i částečně… (více)

Druhý Space Jam má zelenou

Druhý Space Jam má zelenou

20.09.2018

Dvojka basketbalové komedie Space Jam se oficiálně hýbe kupředu. V hlavní roli vystřídá Michaela Jordana basketbalista LeBron James, asi nejzajímavější to ovšem je na producentské židli. Tam totiž… (více)

Space Jam 2 našlo režiséra

Space Jam 2 našlo režiséra

09.08.2018

Pokračování basketbalové komedie Space Jam, ve které se v roce 1996 objevil v hlavní roli legendární Michael Jordan, zdá se našlo režiséra. Studio Warner Bros. momentálně jedná s Terencem Nancem (An… (více)

Justin Lin natočí Space Jam 2?

Justin Lin natočí Space Jam 2?

03.05.2016

Basketbalová komedie, v níž se kreslení hrdinové od Looney Tunes spojili s Michaelem Jordanem, aby napráskali zlým mimozemšťanům, se dočká pokračování. Kdekdo si myslel, že je druhý Space Jam jen… (více)

Reklama

Reklama