Reklama

Reklama

Underworld: Evolution

  • USA Underworld: Evolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Markus je probuzen. Víme, že celý spor lykanů proti upírům má kořeny někde ve dvanáctém století, kdy byli potomci vojevůdce Corvina pokousáni upírem a vlkodlakem. Markus se proměnil v upíra a William zase ve vlkodlaka. První lykani ale neuměli krotit svou touhu zabíjet a vraždili a plenili vesnice jednu za druhou. Viktor, tehdy ještě člověk a majitel mnoha panství, si vraždění nenechal líbit a tak se spojil s Markusem, aby krvavou lázeň zastavili. Vitor ale Williama uvěznil, Markusovi se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nebyla jiná možnost. Vitkor se mu totiž na smrtelné posteli odevzdal a proměnil jej i jeho armádu v nesmrtelné. Selene teď prchá před hněvem Markuse, který se snaží zbavit všech kolem a osvobodit svého bratra. Michael se snaží Selene pomoci ale při jednom ze zápasů s Markusem je poražen a zdá se, že také přiraven o život. Selene proto vyhledá Markusova otce, jednoho z nejstarších upírů vůbec, vojevůdce Corvina. Ten ji poradí, jak Markuse polapit, ale až po té, co ho sám Markus smrtelně zraní. Selene se napije Corvinovy krve a stane se z ní super upír. Pak tedy najde místo, kde je vězněn William a tam se střetne s oběma bratry. Michael díky spojení upírské a lykanské krve zranění přežil a může tak pomoci. Společně tak oba bratry zprovodí ze světa. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (501)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Bylo mi vysloveně trapně za tvůrce těchto pohyblivých obrázku. Nejhůř to však odskákaly samotné postavy, které měly tolik šarmu jako německý ovčák po transplantaci hlavy (c) Red Dwarf. Opravdu by mě to i bavilo, kdyby titulní dvojice byla aspoň nějak zajímavá nebo aspoň poutavě zahraná. Zde se sešla bída z nouzí a moc zábavné to věru nebylo. Kinematografie atrakcí v plné své síle ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, filmíky s podobným námet proste žeriem! Čo sa týka akcie, zostal film na takej istej premakanej úrovni ako jednotka, navyše sa nájde aj pár svetlých scenárových okamihov, ktoré pridávajú na atraktivite. O atraktívnosti však môžme čo-to povedať aj z pohľadu hlavnej predstaviteľky, ktorej latexová kombinézička bola tak napasovaná, že bolo vidieť každý, ale ozaj každý ;-) obrys jej tela. Navyše pár šteklivých scén tiež potešilo. Ak bude trojka, budem sa tešiť. 80%. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tady už nám až nebezpečně přibylo děje, mytologie celé frenčízy, ale opět to jediné, co zůstává i nadále koukatelné, jak latexová Kačka v hlavní roli. Škoda, že už přibylo i barev, vidět tu její milostnou scénu opět v kovově modré by bylo zajímavější. A Dereka Jacobiho si i v paměti nadále raději ponechám jako Claudia. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

O fous lepší než jednička, což není zrovna dobrá vizitka. Wiseman moc dobrý scénárista není, jeho tvorba upíří historie je místy děravá, směšná či nelogická a příběh samotný taky za mnoho nestojí. Modrý filtr a spolu s ním celá stylizace se mi nezamlouvají už od jedničky a pod Lenovou režií je to vypravěčsky bídné. Zlepšení přichází až s akčními scénami, které jsou celkem fajn a obzvlášť na střelecké exhibice se nedá moc stěžovat. Přesným opakem jsou souboje jeden na jednoho, v nichž postrádám jak rozumnou choreografii, tak lepší kameru. Scott Speedman je pořád stejný dřevo jako minule, nejlepšími momenty jeho působení jsou souboje, při nichž někomu trhá hlavu nebo když to rozjíždí s Kate. Ta je nejen sexy, ale dokonce i slušně hraje. A když na závěr vysvitne i slunko a na chvíli opadne modrá clona, je Underworld celkem příjemný. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jako... bylo to trošičku lepš než jednička.í..první půlka určitě, a druhá byla tak nastejno... Film je 100%ím pokračováním prvního dílu (tj. začíná v podstatě tam, kde jednička skončila), hodně na něj odkazuje, což je doře, člověk si aspoň udělá jasno, a taky to působí dojmem, že to měli předem nějak vymyšlené. Herecky tentokrát trošku lepší,až na Kate Beckinsale, ta je pořád kus, ale hrát pořád neumí. Triky se zlepšily (až na transformace, ty sou furt strašný), ale masky Michaela, a Marcuse sou dost trapný. Kouká se na to hezky, zelenomodrej filtr svou úlohu splnil, ovšem dost to ubíjí střih, kterej je místy dost nevýraznej a jindy zase naopak rychlej, až zběsilej, ale těžko usledovatelnej... Narozdíl od jednotky je tu mnohem víc krve, což považuji za nesporné PLUS, víc romantiky, což si celkem mohli odpustit ale hororovost opět nefunguje, i díky tomu střihu. A lekl sem se zase jen jednou (blbej čokl) ...A nakonec drobná otázka na logiku, totiž, jak mohl 8 století vydržet jeden, byť PRAvlkodlak, zavřenej v malým sargofágu, kam se moh sotva vejít..? takže.vejsledek.zase 2 hvězdičky... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (18)

  • Stejně jako v předchozím dílu se opět vše odehrává pouze v temnotě a v noci. Pouze dvakrát se mihne úsvit. (cariada)
  • Film s rozpočtem 45 milionů amerických dolarů jich v Severní Americe po premiéře vydělal 62,3, celosvětově pak 111,5. (NIRO)

Související novinky

Kšefty s nesmrtelností

Kšefty s nesmrtelností

27.12.2005

Režisér Len Wiseman dokončil druhý díl své upírské ságy Underworld: Evolution (v plánu je celá trilogie) a už rozmýšlí nad dalším projektem, snímkem SHELL GAME. Ten by se měl odehrávat v nedalekém,… (více)

Reklama

Reklama