Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příroda udeří neuvěřitelně ničivou silou. Las Vegas rozmetá tornádo, severovýchod Spojených států sužují tropická vedra, která provázejí obrovské požáry. Následují prudké bouře a hromobití století. Pro ambiciózní chicagskou televizní reportérku Amy Harkingovou, která čeká ve své kariéře na velkou chvíli, je ale strach z těchto povětrnostních anomálií podružný ve srovnání s hrozícím energetickým kolapsem. Ten by zanechal celou populaci ve tmě, bez jakékoli možnosti komunikace a vystavenou nepředvídatelným nebezpečím... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

themic odpad!

všechny recenze uživatele

To snad ani nemá cenu komentovat, no i když možná radši jo..:) Nechápu troufalost těch lidí co tohle natáčej, naprosto opotřebované téma, nikoho tohle už nezajímá..! Katastrofické filmy jsou v poslední velmy oblíbeným žánrem režisérů, ale jen některým se to podaří dobře a věrně, né přeplácaně natočit... Ani nějak moc nechápu Randy Quaida, proč to v tomhle filmu vůbec vzal?(já bych to klidně vzal):D.. Prostě nic pro co má cenu ztrácet čas... Dva díli, proč? To chce tomu snad přidat na napětí? No nevím a ani radši nechci vědět, viděl sem, pobavilo a stačilo... Možná kdyby natočil dokument o skutečných katastrofách a né o nějakakých smyšlených, udělá určitě líp, vydělá víc peněz plus film bude mít větší úspěch... Tento film vřele NEDOPORUČUJI, snímek pro mě hluboce odpadl... :) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

No pojď sem, pojď k taťkovi...ale no né, copak to tady máme? Jakýsi obří televizní megamix filmu katastrofického, ekologickospolečensky rádobyburcujícího a k tomu ještě konspiračního, no toto? Snad se všemi typickými figurkami tohohle (až na čestné výjimky) podřadného subžánru a stejně typickými dialogy, no toto? Se snahou nafrkat do zoufale dlouhé stopáže co nejvíc gigantických devastačních digitálních scének, zachytit dění okolo co nejčistším obrazem s vysokým rozlišením a prostříhat to reálnými záběry běsnících živlů, které zcela evidentně pocházejí z velmi rozdílných dob a míst a ve srovnání se zbytkem filmu působí jako kydy o třídním boji v programu "demokratického" svazu mládeže, no toto? 20% za po dlouhé době viděného Briana Dennehyho v sympatické roli a legračně přehrávající Nancy McKeon hrající si na novodobý Čínský Syndrom? No proto! (Ne, opravdu to nestojí za to, abyste s tím ztráceli čas, a není to na druhou stranu tak dementní a/nebo vizuálně zoufalé, jako ty všemožné Solární Armageddony s bijci jako Luke Perry v hlavních rolích - na tenhle level to dotáhlo až pokračování... ano, má to skutečně druhý díl;)) ()

Reklama

TheDarKnig odpad!

všechny recenze uživatele

no tak tohle bylo asi tak tisickrat horsi nez 10.5.. hlavne, jak trailery lakaly na totalni masakr a pak celej film jedna strasna nuda s par scenama s tak strasnou kamerou, divnym snimanim a hlavne bez vizualu ze to nejde ani popsat.. Dokonce i to proklinane Asylum dela lepsi filmy (ktere aspon pobavi svoji blbosti). Ale tohle... nemam slov a tentokrat ne v pozitivnim smyslu ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

auuu. Zase jsem dostal poradnou facku od jednoho velikeho klise. Naprosto vyumelkovany a falesny soucit, spatne herecke vykony a naprosto zoufaly scenar. Tot hlavni vytky tohoto filmu. Uz tam opravdu jen chybelo aby nam tam reziser vic maval americkou vlajkou pred kamerou a ja bych se snad opravdu rozplakal. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Ozaj koho môže napadnúť dať dokopy v katastrofickom filme problém s elektrinou a dve obrovské búrky alebo ak chcece tak niekolko tornád ( a ešte ktomu 6 stupňa ). Ani nevysvetlili prečo ani kde sa vzali. Vlastne nevysvetlili vôbec nič. A komu si treba pridať otrasné efekty a bečkových hercov. Aspoň sa tu objavil Randy Quaid ako spomianky na staré časy len škoda že tu nebol nadraty ako sme u neho zviknutý. A ta 1* len preto že už som videl aj horšie katastrofické filmy (Marabunta, Smrtiace kobylk ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Winnipegu v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama