Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

havLord 

všechny recenze uživatele

Hledám ty správné výrazy... a už to mám: propadák, zklamání, ANTIrofl... tak mi přijde, že sami tvůrci se stali obětí nějakého gangu nudných puritánů, kteří ovládli jejich mysli a donutili je napsat takovýhle scénář, který je vše, jen ne originální a zábavný. Uděluji směšných 10% - za ty občasné záblesky humoru, které však vedle geniálního seriálu vypadaly jako jeho chudí příbuzní. Ale chtě / nechtě musím uznat, že kdyby se Futurama: Bender's Big Score nepotýkala s totální absencí humoru, byla by to skvělá podívaná! ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Když se na to dívám zpětně, vidím že to k dokonalosti mělo málo. A já dám jen 4. Prostě skvělá zábava, to cestování časem a ti nudiemzáci. Jako z těch 4 filmů je tenhle úplně nejlepší. 90% Další díly: The Beast with.... Skvělé pokračování i když za timhle už trochu zaostává. Přesto nápad s tou příšerou se povedl 80% Benders Game No tak tohle sem viděl už vícekrát, ale na první dva to fakt nemá. Vtipky už tak nefungujou, prostě kdo to bere jako parodii na fantasy, dá dobré hodnocení. Já to beru jako Futuramu, takže musím dát "jen" 70% Into the wild.... Stejný případ jako díl 3., a tady nepomáhá ani ta fantasy Možná ale právě proto to beru jako trochu více povedené. Galactic Golf Rulez 75% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se říká pořádné hrátky s časem. Matt Groening a celá parta okolo "Futuramy" natočila první celovečerní film, který má všechno, co by měl příběh s Fryem a dalšími mít. Není to pravda až tak třeskutě vtipné, ale jako parodie na sci-fi to funguje dokonale. Skvěle jsem se bavil, po druhém zhlédnutí možná ještě o něco víc. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Osobne som veľmi prekvapený. Futurama nadobúda nový rozmer, odhaľuje nám veci, ktoré boli v seriály len načrtnuté, pritom nezabúda na patričný vývoj hrdinov. Je omnoho otvorenejšia, plná zadkov a cestovania časom, plná romanitky, stratených existencií, hláv, terminátora a hviezdych vojen. Čo viac si môže fanúšik sci-fi a seriálu priať? Prvy z plánovanej štvorice filmov sa nesie v uvoľnenom duchu. Výraznejšiu chybu som nájsť nevedel. Je to skrátka film pre fanúšikov a už tak je obdivuhodné, že film, určený pre video má všetky kvaliti kino filmu. Jednoducho skvelé. Zbožňujem to. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát a stále poprvé..... Zatímco dějově kontinuální seriály typu LOST s postupujícími díly odrazují diváky neskutečným natahováním i těch nejbanálnějších zápletek, Futurama a jí podobnépočiny si vážně koledují tím, že na konci každé epizody zmáčkne animácký bůh tlačítko reset a veškerý posun ve vývoji celého furutamáckého světa je ten tam a jede se zas od nuly. Takhle to přeci nejde tolerovat věčně - záhy se objeví pan stereotyp ruku v ruce s paní nudou a společným silami se snaží oddělit seriálové postavičky od divákova nitra a nedovolit mu ponořit se do děje. Pokud chodíte s holkou, která se kdysi zdála být fajn, ale teď vidíte že ji zajímají jen módní časopisy a v posteli si vystačí s polohou právě zkáceného stromu, těžko si vaši náklonost udrží tím, že si na každou schůzku vezme jiný klobouk. Futurama ve své pseudo-filmové inkarnaci si vyměnila maximálně tkaničku u jedné boty a snaží se vše uhrát na omrzelých drobkovitých zápletkách, jichž se ve filmu objevuje nezdravě mnoho a žádná z nich nemá pořádný drajv. Narážky na spamování a jiné internetové nekalosti jsou do filmu nastrčeny necitlivě a působí jako prostituka ve výloze Levných knich. Oč smutnější, že Futurama, která kdysi působila jako čerstvá krev v kontrastu se Simpsony dojíždějícími na setrvačnost, tentokrát, s úlekem 'Pomóc, došly nápady!' jasně překročila hranici dělící parodování od vykrádaní a nevykrádá jen Terminátora a Star Warsy, ale především sama sebe. Oblíbený seriál v současné době rozhodně zápasí s kyslíkovým dluhem a doporučuji raději ještě chvilku vydechnout a načerpat nové síly. Nechtěl bych se dočkat doby, kdy bude do cílové rovinky za minimálního diváckého zájmu vláčena na kost ohlodaná mrtvolka. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)
  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama