Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ehm. Prozatím jsem neviděl ani jeden jedinný díl seriálu, takže si určitě budete říkat, že jsem se musel úplně pomátnout, když jsem se rozhodl s klidem ignorovat čtyři nebo pět let seriálu. Káždopádně to mám v plánu dohonit. Jednou. No a teď asi k samotnému filmu. Skákání časem patří k mým nejoblíbenějším disciplínám v sci-fi a tak musím říct, že jsem byl se zápletkou velice spokojen a až na pár drobnůstek nemám výhrady. Jo a Bender rulezz. Benderova ikonická filmová scéna č. 1: Bender si nasadí sluneční brýle a nabije futuristickou brokovnici. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Všichni máte padáka. Svatý bonga z Konga. První celovečerák Futuramy už není to, co bývaly jednotlivé díly, které především díky krátké délky neustále bavili. Rozjezd vypadal slibně a šlo vidět, jak jsou tvůrci odhodlaní ale po polovině se to začalo táhnout a místy přestávalo bavit. Opět několik zparodovaných filmů ale celkově v rámci průměru... ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

Bender's Big Score nedosahuje kvalit seriálu (resp. dalo by se říci, že dosahuje kvalit jeho slabších epizod), ale rozhodně mu nedělá ostudu.. příběh je velmi originální, časové paradoxy musí snad každému aspoň na chvilku zamotat hlavu a jediné, co se dá této celovečerní Futuramě vytknout, je to, že se zde střídají geniálně vtipné momenty ( "I've won the Spanish National Lottery!" ) s hluchými místy, při kterých se člověk může i nudit.. zkrátka podobná oscilace kvality, jakou můžeme pozorovat při střídání výborných a slabších epizod v seriálu.. každopádně se ale ve výsledku jedná o dobrou zábavu a když k tomu přičtu fakt, že jsem velkým fanouškem seriálu, tak mi z toho vycházejí krásné 4 hvězdičky :) ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Futuramu (serial) povazuji za pravdepodobne nejlepsi animovany TV pocin, takze jsem od Bendera mel nemale ocekavani, ktere ovsem zustalo z casti nenaplneno. Filmovy format Futurame sedne, scenar je skvely a co se propracovani detailu tyce odvedli tvurci skvelou praci. Nicmene tomu celemu chybi pro Futuramu naprosto klicovy element a sice vtipnost. Byl kladen prilis velky duraz na vsechno ostatni, ale na to hlavni se jaksi pozapomelo. Je to lepsi nez Simpsonovi ve filmu, nicmene to nedosahuje typickeho Futurama standardu. 6/10 ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Ani Futuramě nesluší celovečerní formát, to je jasné. Dvacetiminutový seriál nejde natáhnout do hodiny a půl. Ale přesto si Bender´s Big Score zaslouží vcelku slušné ohodnocení, protože mě sice nenadchnul, ale hlavně mě nenudil, což se mi stalo například u filmových Simpsonů. Možná, že je lepší, že tvůrci vsadili na méně pompézní propagaci a tím, že film nepustili vůbec do kin udělali jedině dobře. Protože na to bohužel nemá. Přesto čtyři hvězdy zasloužené. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)
  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama