Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

M_crha 

všechny recenze uživatele

Mě na tom vadí, že ubylo chytrých forků a ty nahradili výkřiky "kurva" "vole" atd... Tím to pro mě je méně vtipné a horší než jednička. Chápu , že pro někoho to vtipné je. A dál jsem čekal promyslenější zápletku, první půlka filmu nejede druhá jakš takš a na Matáska se zapomělo. Pro mě to fakt kvality jedničky nedosahuje a je to prostě mimo. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Naivní filmová pohádka o partě aquabeláků, která zabaví jen ty nejotrlejší diváky. Skupina herců dostala několik hodin cachtání v Nymburském bazénu, Norisová se předvede, jak je pěkně vykrmená a Bolek k tomu všemu ´´zazpívá´´ písničku o tom, že je neskutečně blbej. Proboha pane Polívka, to už nikdy nedělejte. Celej film je jak laciná paštika z kopyt, kterou občas někdo koupí, protože je ve slevě. 20% ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Prvnímu dílu jsem předpovídal zlidovění, i když měl některé vtipné scény obšlehnuté z jiných filmů. Dvojka nenabízí ale už takřka nic. Pát trochu dobrých hlášek, pár povedených, které byly ale už i v prvním díle, a jinak prázdno. Hlavní hvězda Hodinového manžela, David Novotný, tu trochu ustupuje do pozadí na úkor Polívky a jeho dvou manželek, což je dost nudná dějová linka (a takřka jediná). Deprese, akvabely a získání dědictví měly být tou nosnou příběhovou linií. ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Nejvic mě bavila Babčáková, protože nemůžu přijít na to, jestli to myslí A hraje  vážně, nebo dokáže tak brutální satiru sama na sebe ( co dělá, když zrovna nefilmuje). To oceňuju, to mě fakt bavilo. Naopak scény s jehovisty byly težce uhozený. Jinak teda jako celek je to blbost,  nechci věřit, že lidi (ženský obzvlášť) se takhle chovají a reagují . A dědictví jako čekalo (jak dlouho?)na to, až si chlapi dají na plavky nápis "hodinový manžel"??? Nojo, nerozebírat, nerozebírat. Ale ráda jsem to v pohodě dokoukala a titulkový závěr mě za to odměnil. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

No, ono ani jednotka nebola až bohvieaká bomba, takže porovnať tieto dva filmy nie je žiadne terno. Ale prečo nie? Prečo nedať tomuto filmu šancu? Ja som tento film vybral v kine ako výplň voľného večera na dovolenke.....a nesklamal. Pohodovka, sem-tam nejaká dobrá hláška a hlavne Latinák a Bolek super ! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama