Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (366)

Wysch 

všechny recenze uživatele

[kino] + [digital HD] Released na Amazon Video už 10. dubna, necelý tři měsíce po premiéře v kině. Za patnáct babek naprostá povinnost mít v digitální knihovně, protože beze srandy se jedná o řemeslně nejlepší akční film prvního trimestru 2018. A to navzdory všem klišé a logickým lapsům. Wes Ball má kuva budoucnost. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Byli jsme tam tři roky zavření a snažili se utéct. A teď chceme zpátky?" Ti mladí zkrátka nevědí, co chtějí. Já třeba vím, že chci vidět filmy, které mají začátek a konec, v čemž Labyrint zrovna nevyniká. Třetí část totiž nekompromisně začíná tam, kde ta druhá neskončila. A já už mám nárok si po mnoha měsících nepamatovat, kde to vlastně skončilo, kdo je ještě živý a kdo se jak jmenuje. Nakonec jsem si vzpomněl, ale bolelo to. Naštěstí jsem viděl dost celkem slušné akce v Posledním městě, což mi dovolilo zapomenout na přestřelenou stopáž, náhody posouvající děj i na nudné zombíky. Jen doufám, že už zazvonil zvonec a nepřipravuje se dalších 56 pokračování. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ani tenkrát nedokoukal, dvojku jsem neviděl. Nuda dělá divy a tak jsem si pustil tenhle finální díl a hele mně se to líbilo. Prostředí bylo perfektní, akční scény super a posledních 30 minut na 5* Užíval jsem si to. Škoda, že se postavy chovaly občas dost nelogicky. První ani druhý díl už si nepustím, ale na tenhle se klidně kouknu znovu. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Labyrint: Útěk je dodnes pecka. Výborný thriller s výbornou atmosférou a fajn charaktery s pár překvapivými zvraty. Pokračování Labyrint: Zkoušky ohněm je výborná jízda ale o poznání horší než jednička.. A to vše letos končí třetím dílem... který je nejslabší. To ale neznamená, že je špatný. Na trojce je největší problém ten, že úplně nedokáže mít vlastní ksicht. Jednička byla velká neznámá záhada, dvojka akční jízda ale trojka žádnou takovou nálepku nemá. Problém je možná i v tom, že se jedná o závěr trilogie a režisér Wes Ball to vše musí nějak ukončit (a navíc úplně nenaštvat knižní fanoušky což se asi stejně nepovede protože kniha- kterou jsem nečetl- je prý téměř jiná). Funguje to tedy alespoň jako správný závěr trilogie. Herci jsou opět tou pozitivní stránkou- K starým známým postavám se už stihl utvořit nějaký vztah a především ze všech jsou oficiálně přátelé což se postupem času mění ve velký útok na emoce. Ten film trvá 140 minut a v podstatě rychle uteče. Po první hodince která uteče jako voda se sice mírně vleče ale v podstatě ne zas tak moc. Wes Ball (který konečně bude moc točit také něco jiného než Labyrint) je pořád slušný řemeslník který zvládne prodat každou scénu. Ať už úvodní scénu s vlakem, nebo nečekané setkání či skok do vody. To vše se prostě Ballovi daří na výbornou a to i přesto, že zas tak zkušený zatím není. Což je prostě úspěch. A především se dá říct, že trailery moc zvratu nepřipravili... což je v dnešní době příjemné. Labyrint je tedy u konce ale bude se na na něj pamatovat jako na tu lepší sérii. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Původně komorní postapo se ve finále trilogie definitivně přeměnilo v regulérní akční sci-fi nářez. Ball odvedl kus kvalitní práce a k dokonalosti to nedotáhl jen kvůli intelektuálním mantinelům předlohy, která cílí hlavně na mladistvé. Sice už to není sausage party, ale i tak mohly dát Scodelario s Emmanuel větší prostor. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Původně se spekulovalo o rozdělení knihy do dvou filmů, což ale režisér odmítl. (freelex)
  • Dopis od Newta (Thomas Brodie-Sangster), který ve finální scéně Thomas (Dylan O'Brien) čte, napsal sám Thomas Brodie-Sangster a předčítal ho Dylanovi O'Brienovi sedící za kamerou, aby u herce vyvolal větší emoce. (ČSFD)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama