Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak to je masakr. Zdejší hodnocení mi totálně vyrazilo dech! 62 %? Za co, proboha? Znám řadu lepších komedií, i pro teenagery. Jinak příběh - jedna velká a souvislá rovina. Bez problému odhadnete, co se stane v příštích 5 minutách. Obsazení taky není nic moc (pokud nepočítám dvě jména, ke kterým se dostanu na konci mého komentáře). K tomuhle napsat scénář muselo dát fakt práci a já si vážím toho člověka, který těch 10 minut obětoval. Takže sečteno podtrženo: 1 * je za Natashu Richardon, která je tam jediná sympatická postava, (škoda, že se s námi rozloučila v takovém braku), 1/2 * je za jeblého, (to se jinak fakt nedá říct), kadeřníka Nicka Frosta a 1/2 * za to, že jsem už viděl i horší filmy. Nicméně zdejších 62 % je výsměch!!! P.S.: Pro srovnání komedie Super náhradník mě pobavila daleko více, ale má jen 59 %. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný film o tom jak dospívání není jednoduché. Ale když jsem to viděla úplně napoprvé tak se mi to strašně líbilo. Úplně jsem se do tohohle filmu zamilovala. Viděla jsem ho už několikrát a nikdy mě to nepřestalo bavit a vždycky jsem byla tak nadšená jako napoprvé. Emma Roberts dokázala, že je skutečně talentovaná herečka, za její blond vlasy bych vraždila, jediné co mě naštvalo bylo, že si je ostříhala. Alex Pettyfer je jeden z nejkrásnější herců co jsem poslední dobou viděla. Kéž by bylo takovýhle teenage filmů víc. Navíc jako bonus k tomu byl úžasný soundtrack. Nemůžu dát jinak než 5* je to moje srdcovka. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem si to vlastně pustil. Je to taková klasická americká blbost, kde se ze zlé a protivné holky stane nakonec úplná fajn holka. No. Ale i přesto, že takových filmů jsem viděl víc než dost, tak mě to docela i bavilo. Dokonce jsme se u toho i nasmál. Takže na konec to i kladně ohodnotím. Překvapilo mě to. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Proč to a proč ono? To je ta správná otázka. Je plno zbytečných a postradatelných filmů a imho je tento jeden z nich. Takových motivů a námětů tu už bylo požehnaně, jenže tento je je nějak uchopen a to je vše. Chybí mu zcela smyl a má plno neuvěřitelných zkratek. Režíjně to bylo velmi podprůměrné (většina scén díky tomu byla utopena nebo vyzněla na prázdno - př. převlékání, tatínek vidí prvně změněnou dceru atd.) No není to dobrý film, ale jako odreagování dobré. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Posledný film sympatickej N. Richardson, manželky L. Neesona, ktorá tragicky zahynula na lyžovačke v horách. Pravú hviezdnu kariéru mala i napriek pokročilému veku ešte len pred sebou, pretože za jej úprimnými očami som cítil nesporný talent. Na túto komédiu som natrafil úplne náhodou a hlavne kvôli Richardsonovej som jej obetoval svoj čas. Dej sa točí okolo bohatej a rozmaznanej "dcérečky", ktorá potrebuje pár faciek od života. Mala by jej ich dať internátna škola v Anglicku a veru, že aj dá. V žánri nič nové. Samozrejme, že sa z nej stane rozumná baba, ale pozeralo sa na tom celkom dobre. Navyše mám pocit, že o mladej a talentovanej Emme Roberts ešte budeme počuť. 60%. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Keď dievčatá zo školy vystúpia z autobusu na nákupnom výlete, idú dole kopcom po dláždenej ceste. Vo filme Rita, Sue a Bob tiež (1987) idú dievčatá na školský výlet a kráčajú po tej istej ulici (Main Street, Haworth, Spojené kráľovstvo). V skutočnosti sú tieto dva zábery takmer totožné. (Arsenal83)
  • V scéne, keď dievčatá trénujú lakros, Poppy sa ušpiní od blata. V ďalšej scéne je však toho blata viac a má iný tvar. Je to ešte skôr ako sa začne očisťovať, takže by si ho sama nemohla rozpatlať po tvári ešte viac. (martin1m2)

Reklama

Reklama