Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

lamps 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem kolem tohoto kultu jen tak bez zájmu kroužil, až mě náhlá popularita letošního Školního srazu donutila zaplnit tu malou díru ve filmovém vzdělání a první sexuální dobrodružství Stiflera&spol zmáknout na jeden zátah. A kupodivu to nebylo vůbec špatné, chvílemi dokonce i vynikající! Ono přiznejme si, že přesně takhle nějak to u středoškoláků skutečně chodí. Třeba zrovna mě samotného by sice nikdy nenapadlo používat jako sexuální pomůcku maminčin jablkový koláč, ale natáčet mojí šílleně krásnou spolužačku v mém vlastním pokoji by mi rozhodně připadalo jako super nápad. Bratři Weitzové vůbec těmi nápady opravdu nešetří a jejich Prcičky jsou dokonale odvázanou, roztomile upřímnou a jen výjimečně trapnou komedií o nelehkém dospívání, jehož útrapy zdaleka nevězí jen za zdmi školní budovy.. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Perfektní a propracované charaktery všech postav. Impozantní herecké výkony. Dechberoucí a filosofický děj. Tak přesně tyhle parametry film nemá. Nicméně film alespoň zůstává bláznivou americkou komedií určenou pro specifickou věkovou skupinu diváků, do které jsem v dobách rozmachu filmu určitě patřil a ze které už jsem, troufám si říct, vyrostl. Nikdy jsem však nad tímhle filmem nijak neslintal blahem a ani nedělal jiné perverznosti, na které právě myslíte. Bezpochyby má několik vtipných momentů, ale u těch sláva filmu bohužel končí. 2* ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky je filmy, který se stal průkopníkem teenagerských komedií. Bylo zde několik pokůsu, natočit podobnou komedii, dokonce i u nás něco podobného vzniklo a to v podobě Rafťáků a Snowboarďáku. Avšak bez jakéhokoliv úspěchu. Tento film podle mně zůstane nepřekonaný. Je to opravdu povedený a v roce 1999 to byl hit a není ani divu. Je to něco originálního. Velmi vtipné, například scéna s Finchem na školních záchodcích byla tak vtipná, že jsem se smál i nahlas. Ale takovýchto scén je zde více. Výborné hlášky ( " MCBP " ) . Dále také špičkově obsazené mladými a sympatickými herci. V čele s Jasonem Biggsem až po excelentního Eugena Levyho, který podal velmi dobrý výkon v roli otce. Dále také byl skvělý Seann William Scott. Jedna z těch lepších komedií a taky by mně zajímalo, kdo a kde vzal ten český název pro film!! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Film balancuje po úzkém trámku přes bažinu nechutností a humpoláckých vulgarit celkem úspěšně, párkrát si sice šlápne vedle, do ještě teplého koláče i do něčeho nechutně rosolovitého, už jen zbůhdarma mrskajícího bičíky, a nateče mu to do bot, ale co... Ponožky se dají vyprat a boty vyleštit. Pravačkou. Film o čuňačinkách našeho mládí, kterým se teď v dospělosti už jen smějeme. Moment, říkal jsem smějeme? No vida, takže to opravdu JE komedie. Mě už dnes sice moc nepotěší, ale ani nijak neurazí. Body i za to, jaký je to fenomén, se kterým jsou dodnes srovnávány veškeré fekální komedie, od trapných sraček až po ty vtipně čvachtavé. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dneska už kultovní záležitost,která kdysi odstartovala éru podobně laděných filmů o partě pubošů,pro které je hlavní téma filmu zasunout,vysunout,vylízat,vykouřit,zabránit,ztrapnit,chlastat a atp.Když film vyšel mlátila s náma puberta a hojně sme vyráželi do kin,pamatuju se,že ani tehdy mě Prcičky ale nijak zvlášť nebavili,na filmu sem nejvíc ocenil souboj Stifler/Finch a neskutečně šukézní Shannon Elizabeth,která se tehdy stala vlhkým snem nejedno pubescenta.Jenže spousta vtipů byla spíše postavená na zoufalosti hlavního představitele a tenhle styl humoru je občas spíš traný,např. ´´kultovní´´ scéna s prcáním koláče,podle které se vlastně celá série jmenuje,mě přišla fakt imbecilní,protože takhle zoufalej snad nebyl nikdy nikdo.Je mi jasný že fandové prciček do teď i v dospělosti roní slzy smíchu nad takovými zhovadilostmi ale první díl prciček zestárl asi nejvíc a umě vždycky vedl Road Trip.Uznávám ten film jako Matku/Otce takových filmů,ale už se u něj moc nenasměju.60% ()

Galerie (79)

Zajímavosti (58)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 102,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 235,5 mil. (NIRO)
  • Alyson Hannigan měla původně hrát roli Heather (Mena Suvari). Po přečtení scénáře se však sama rozhodla pro roli Michelle. (ČSFD)
  • East Great Falls High School je založena na East Grand Rapids High School v Michiganu, kde scenárista Adam Herz ve skutečnosti chodil do školy. (necisty)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama