Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me opravdu velmi mile prekvapilo. Film se tvari jako klasicka teen vyvrazdovacka, jenze v podstate tu nikdo nezemre a kdyz uz je naka akce s nozem, tak na to tvurci zbytecne nezoomujou, takze si clovek musi rict, proc na to koukat, na tohle se prece diva jen kuli prsatejm kricicim blondynam a potokum krve. Odpoved je napeti. Ackoliv se vetsinou ve filmu jen mluvi, porad je sviznej a napinavej a zaujme prakticky od samyho zacatku. A zaver je taky fajn, na jednu stranu opet nekolik zvratu, ale neni to zadnej opruz typu vse se jim to zdalo a podobne. A krome slusnyho napadu se muze film oprit i o uchazejici herecky vykony, ze vsech zminim jen sympataka z Lovcu duchu Padaleckiho a Bon Joviho. Netvrdim, ze se jedna o naky perfektni dilo, na ktery by clovek jeste dlouho vzpominal, ale ja se dobre bavil a v tomhle zanru to je rozhodne nadprumer. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

BACHA! HOROR TO NENÍ! Film se tváří jako klasický teen slasher, jenže není. Místní klub lhářů roznese fámu o sériovém vrahovi, co údajně zabil mladou ženu. A fáma se chytí - jenže klub lhářů se pomalu stává obětmi této fámy... Víc o ději neprozradím, byl by to spoiler. Zajímavé postavy, film mě mystifikoval od začátku do konce. A nutno uznat, konec mě dost překvapil. Jinak souhlasím s Cervenakem, i já se filmu vyhýbal, ale nakonec jsem byl velice mile překvapen. Dal bych 3*, ale něco takového se jen tak nevidí, takže jednu hvězdičku rád přidám. ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem si všimnul, že tento film běží v televizi, ale zdejší hodnocení a názory mne značně odrazovaly. Dnes jsem již ale neodolal a naivně doufal v další podhodnocený snímek. No, většina má stejně vždycky pravdu. Cry Wolf se tváří zvenku děsně důležitě a hraje si na ohromující, vypointovaný horor. Scén, kdy si ale naprosto protiřečí a člověk se najednou dívá na teen komedii nebo déčkovej thriller, je až moc. Toto špatné zpracování ještě umocňují herecké výkony na prst do krku. Jediné, za co přihodím hvězdičku, je ta nadstavbová pointa, která ale nevyrazí dech. Takže s tímto hodnocením o sobě můžu prohlásit, že jsem ještě dost tolerantní. Nejlepší soundtrack z filmu 40% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ani néé tolik horor, spíše thriller na velmi dobré úrovni. Hlavní klad je dobrý děj, který až do konce funguje. Možná začátek trošku skřípal, ale naopak závěr neměl chybu. Další klad je příběh a zápletka. Celkově vše docela funguje a i obsazení bylo sympatické. Bez velkého očekávání by neměl být divák zklamán.. 6/10 = 60% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kombinace "Vřískotu" a "Městské legendy", s chabým náznakem inspirace Fincherovou "Hrou" v teenage podání. Film je zoufale předvídatelný, ovšem pro určenou věkovou skupinu jde nejspíš o objevnou záležitost. Nic to nemění na faktu, že ona "geniální" konstrukce byla svou překombinovaností, nepravděpodobností a blboučkou klišé motivací vcelku směšná. Také závěrečné "překvapení" v provedení dementního dialogu mezi Dodger a Owenem se vůbec nepovedlo. Jako další zápor vnímám samotné "hrdiny" tohoto filmu - skupinu charakterově plytkých puberťáků, kteří mi byli v lepším případě ukradení, ale většině z nich jsem přála co nejrychlejší setkání s metodami vraha. Jon Bon Jovi v roli profesora byl rovněž šlápnutím vedle. Ale abych byla spravedlivá: vidět tenhle thriller v patřičném věku 14-16 let, pravděpodobně bych z něj byla nadšená. 49% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama