Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo očekává řádění dvou kočiček v žáru rozpálené pouště, bude odměněn královskou zábavou, která začíná od lesknoucích se vlásků svůdné a poetické Penélope Cruz a končí u sladké zadničky Salmy Hayek. Rozhodně se nemusíte bát, že by vás při tomhle slaďoučkém voyerství (upřímně šmíráctví) rušil snad nějak složitě zapeklitý děj. Zkrátka jednoduchá a vzrušivá zábava, která potěší především mužské diváctvo a rovněž naší 2% ženskou menšinu... ()

Ruut

všechny recenze uživatele

Tentokrát nebudu hodnotit. Né že bych považoval Bandidas za film z ranku tak nadčasových a složitých že prostě jeho kvality změřit nejde :-). Jde totiž jen o jedno pánové. Co si budeme povídat. Množství hvezdiček a to jak se budou holky líbit čistě závisí na míře nadrženosti s jakou se na film koukáme. Kromě dekoltů Salmy a Penélope nevím co bych mel hodnotit. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Proč jsi vykradla banku, Z pomsty! Tak ty jsi nechtěla pomoc lidem? Víš co za to bude rýže? Vemte dvě hezký holky ( Penélope Cruz a Salma Hayek ), pár zbraní ( spousta lidí umře, když si nepočítají náboje ), pár nožů ( já věděl, že na něco přijdeme ), nějakou tu banku ( nekradu, to je mého otce! ), mazlíčka ( vítejte v Mexiku, pane Cooky. ), přidejte nádhernou mexickou hudbu a máte hodinu a půl dobrou zábavu. Ani hnout!! Všichni lehnout!! Jak si mají lehnout, když se nemají hnout? Tak jo, lehnout a ani hnout!! Ať žije Mexico!! Jaké banky jsou v Evropě? Vetší!! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Toto bol naozaj sexy film a zo sexuality vyťažil najviac ako mohol popri dodržaní určitých medzí. Vôbec to podľa mňa nebolo vtipné, ale herečky hrali napriek tomu skvelo a presvedčivo, hispánky ako sa patrí. Napriek naivným a komerčným veciam to malo dynamiku a dalo sa na to pozerať a určite nie len kvôli naozaj až neskutočne sexy scénkam, pre ktoré by som si veľmi rád vymenil úlohu s hercom Steveom Zahnom. V celku to bolo obstojné. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

I v kontextu Bessonova exportu neuvěřitelně triviální, trapná a hlavně neskutečně sterilní podívaná, která nemá na filmovém páse co dělat. Zoufalý kolovrátkový slepenec vzájemného pohlavkování a okřikování se hispánských krásek Hayek a Cruz, jejichž tělesné vnady režisérské duo využívá pouze jako samoúčelný voyeurský fetiš, ke kterému byl bohužel zneužit špičkový kameraman Thierry Arbogast. Dialogy unylé, gagy zoufalé, akční scény bez nápadu, tempo bez rytmu... Ani jako no brain zábava absolutně nepoužitelné. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)
  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)

Reklama

Reklama