Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Derek 

všechny recenze uživatele

miestami totalna hovodina ale cuduj sa svete obcas to bolo tak infantilne az to bolo vtipne, hlavne shawn wayans je miestami svojou detskostou totalne haluzny. ku koncu to zacina vyzerat ako nejaky extremny klon sam doma ktory nieje prilis vtipny ani napadity, ale celkovo to nie je taka blbost aku som ocakaval podla traileru. a kerry washington v ulohe vanessy je neskutocne naaaaadherna. ()

ajuska odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu najít nic, za co bych mohla dát tomuhle filmu alespoň jednu hvězdu. Pidihajzlík je přesně ten typ rádoby komedie, který nemám ráda a který mi nepřipadá ani trošku vtipný, ale spíš zoufale trapný. Celé je to vlastně jen o příšerně se pitvořícím falešném dítěti, fekálních "vtipech" a úderech do rozkroku. ()

Reklama

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Pár herců ze scary Movie v dalším filmu... A DLE MĚ úspěšného filmu (asi fakt neřeším že byl filmu herci atd vyznamenání zlatou malinou) mě film pobavil téměř od začátku do konce, některé dialogy byli fakt super a ono i monolog občas "pidihajzlíka" stal za to 😆 Film mám rád, sem tam se rád podívám znova 🤗 Jasný jsou asi části co trošku pokulhávají, ale to nevadí (já osobně mám nejraději když jsou všichni a komunikuji a je tam víc lidí nu)... Děda super postava, občas fakt zabiják hlavně jeho pohledy občas stačí víc než kdyby cokoliv řekl 😆🤗 No nebudu dál to nějak natahovat, film mám fakt rád takže by bylo plno věcí co bych říkal... Možná trochu teď budu hodnotit zaujatě takže asi tentokrát na mě hodnocení asi úplně nedat, ale já prostě musím..... 5 hvězd 100% ()

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Tak dementní to bezesporu bylo, ale smál jsem se v podstatě celou dobu, bomba :D A znovu se nedokážu ubránit menší poznámce ke zdejším hodnotitelům. Co jste asi čekali, když jste si ten film pouštěli? Fakt by mě zajímala vaše očekávání, že to pak hodnotíte slovy nehorázná hloupost apod. Tady nejde o to, jeslti je to hloupost nebo ne, tady jde o to se zasmát a pobavit se a to se (alespoň u mě) filmu opravdu povedlo! ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak nenasmála,musím skložit poklonu počítačové animaci protože co provedla s Marlonem Wayansem to opravdu nemělo obdoby. Po letošní lavině komédijí a parodiji mně tohle opravdu pobavilo . Nejzajímavější a nejspíš nejnáročnější roli měl Rob Schneider:-) coby ružový dinosaurus ,jistě semnou souhlasíte . Jen doufám že nebudou točit další pokračování myslím že tomuhle snímku by to neprospělo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)
  • Když děda vezme sušenku Kelvinovy a dá jí na talíř, je jich tam 5, ale když ji Kelvin vezme a otírá o tělo, sušenek pořád zůstává stejně. Když pak Kelvin položí otřenou sušenku na talíř, je jich tam zase 5. (prochy10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno