Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (168)

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Belmondo rozjetej na max. Frajer co se kolem každýho prožene a aniž by si dotyčnej všiml o co běží má prázdnou šrajtofli a akcie neexistující firmy.... v tomhle stylu se to celý hrne. Rámec klasickýho francouzskýho filmu 70. let baví téměř vždy a francouzi přehrávaj už od přírody, proto jejich komedie působí tak zběsile a díky tomu to celý vlastně hrozně rychle uteče. Belmondo v nejlepších letech prostě uměl ;-) ()

sud 

všechny recenze uživatele

Jeden z prototypů francouzské komedie - krásné ženy, světáčtí muži, lehce kriminální zápletka a Jean-Paul Belmondo. Celý film se nezastaví - pobíhá sem tam, podvádí, svádí krásné ženy. Loupež na zámku je přímo dokonalá. Philippe de Broca Belmondovi ze všech "jeho" režisérů asi nejvíce rozuměl a tak nechal jeho komediální potenciál plně rozvinout. A vznikla tak komedie, která vždy dokáže napravit každou blbou náladu. ()

Reklama

Zombi 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by byl v podstatě hrozná blbost a pravděpodobně by nebyl ani moc zábavný, nemít v hlavní roli Belmonda, který tu řádí jak utržený ze řetězu. Ano, Belmondo táhne celý film, lže, dělá podfuky, svádí ženy, krade obrazy a jeho charismatu a šarmu nic a nikdo neodolá, navíc je alergický na štafle :o) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typická bláznivá komedie ve stylu, jaké točil Pierre Richarde či Louis de Funès. Zde si hlavní roli střihl Jean-Paul Belmondo, kterému ani takový žánr nebyl cizí. Dějství je bláznivé v takovém tempu, že stačí chvíle nepozornosti a divák ztratí veškerý přehled o tom, co se vlastně právě děje. Belmondo tu má pusu doslova jako kulomet a jeho ztřeštěnost společně s energií je snad nekonečná. Jedná se v podstatě o takovou zvukovou grotesku s cílem pobavit za každou cenu, což se po celou stopáž jistojistě daří. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pavlika natáhli klíčkem, po první klapce ho vypustili a jestli se mu neudělalo blbě, točí se dodnes. Takovou energii nedokáže vyvinout ani náhradník při oslavě gólu, kterým po půl minutě pobytu na hřišti rozhodne prodloužení finále mistrovství světa. Jestli si letos k Vánocům něco přeju, tak hlavně to, aby bylo víc takových Nenapravitelných. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Viktor (Jean-Paul Belmondo) jezdí vozem Jaguar E-type. Jedná se o sportovní automobil britské automobilky Jaguar vyráběný od roku 1961 do roku 1975. Patří mezi nejslavnější modely značky a zároveň je mnohými odborníky považován za nejkrásnější. (sator)
  • Ukradený triptych údajně pochází od umělce El Greca. Ten ve filmu se mu však ani zdánlivě nepodobá. U malíře je uváděn jediný triptych, a to „Modenský triptych“ z roku 1568. (sator)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama