Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Mám z toho filmu velice rozporuplnej pocit. Na jedný straně poměrně zajímavej příběh s komplikovanejma hlavníma postavama a Roden:o), na straně druhý velice hloupě napsané dialogy, které navíc zní, jakoby je dabovali v 80 letech. Snímek je taky dost roztaženej do šířky, zbytečně moc epizodních postav a nepodstatných scén. Ubrat třičtvrtě hodiny by bylo to nejlepší, co by režisérka mohla udělat. Takže: klidně víc takových - jen proboha schopnější filmaře.... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

To čo mal byť ďalší ROMÁN PRE ŽENY, je len paškvil, ktorý má totálne slabý scenár a totálne prehrávajúceho Vašuta... Napriek tomu, že zápletky sú naivné a postavy neuveriteľné, pozerá sa na to dobre... A budete to chcieť dopozerať. Nielen kvôli prsiam hlavnej hrdinky, ale aj pre to, že chcete vedieť, čo zo všetkej tej bizarnosti a hlúposti vylezie. A nevylezie nič... Napriek tomu, to budete chcieť vidieť... Má pekné prsia... ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem mužského pohlaví, přečetl jsem dvě knihy od Barbary Nesvadbové a zhltnul jsem je během dvou cest vlakem. Když jde do kin nějaké filmové zpracování literárního díla, rád si jej nejdříve přečtu. V tomhle případě si myslím, že režisérka nic nepokazila. Jen nechápu, proč paní spisovatelka prosazovala do hlavní role Ester Geislerovou, Danica Jurčová je mnohem zajímavější typ. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Po letmém zkouknutí zdejšího hodnocení jsem si myslel, že film je podhodnocen. Po zhlédnutí filmu jsem změnil názor. Film je nadhodnocen. Bestriář je bez děje, myšlenky nebo nápadu. Sledovat příběhy lidí, kteří vám do očí řeknou, že neví, co vlastně chtějí, je opravdu nuda. Nebýt povedené titulní písně a Tomáše Matonohy, který se tam jediný hodil, tak jsem to spláchnul do odpadu. ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je obrovský kolaps, zbytečný, hloupý film u kterého mě pobavil pouze Marek Vašut a jeho páv. Už po 40 minutách jsem si připadal jako po dvou hodinách a fakt nechápu, jak jsem se na tohle mohl dodívat, byly to neuvěřitelné muka. Hlavní reklamou filmu je Karel Roden, který přilákal mnoho zvědavých diváků do kina, ale je zde velice nevýrazný. Nikdy tento film nechci vidět ani slyšet, mé hodnocení odpad!... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Název filmu byl prý zvolen jednak podle středověké knihy o zvířatech a jejich chování a jednak podle sbírky básní Guillauma Apollinaira. (Olík)
  • Filmovalo se v Praze, Londýně a Itálii, kde se štá podíval do města Viesta a ke známé skále Arco di san. (M.B)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno