Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl film Anger Management, který mi přišel námětem poměrně dost podobný. V obou filmech chce (nebo je spíš donucen :-) hlavní hrdina pomocí "učitele" změnit své vlastnosti k lepšímu. Zatímco jsem se ale u AM úžasně bavil, Škola svádění zapadla spíš do průměru. Není tu tolik vtípků, jak by být mohlo a bohužel to moc nevyzdvihává ani Ben Stiller s fešnou parukou.. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Této komedii jsem se poměrně dlouho vyhýbal. Ani nevím proč. Z nouze jsem si jí pustil a vida, dobrý film. Není to jedna z těch ulítlých komedií, ve které jsou vtipy spíše k pláči než k smíchu. Nalezl jsem zde dostatek momentů u kterých jsem se musel zasmát (popř. alespoň pousmát). Jenda z těch komedií, která neurazí, i když nevyčnívá. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Bez nápadů, bez tempa a bez inteligence. Je to opravdu retardované a nikoliv tím správným způsobem. Heder unavuje, Thornton otravuje a člověk přemýšlí nad tím, jestli by si z poslední doby vzpomněl na zbytečnější film... a přemýšlí marně. Od režiséra Todda Philipse po Mládí v trapu a Starsky a Hutchovi jednoznačné zklamání. Jestli dá Thorntonovi a Hederovi ještě někdo tyhle škatulkové role, osobně ho umlátím tenisovou raketou. ;) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton úplne exceluje ako zmrd učiteľ sebavedomia, kým Jon Heder iba podáva priemerný výkon (dementi mu idú lepšie). Perličkou je bravúrne cameo Bena Stillera. Problémom je nevýrazný scenár príliš často kĺzajúci po rutine. Najlepšie to vidieť na finále, kde mohla byť pomsta prepracovanejšia, no miesto toho sledujeme "napívané" scény ako cesta autom, či dialógy kto z koho. Od komédie čakám niečo iné ako napätie. ()

Ondra16 

všechny recenze uživatele

Zajímavé jak ten film umí hrát na obě strany. Happyend střídá zkáza a tak pořád dokola. Phillips asi nebude úplnej zelenáč. Billy Bob Thornton je herec jedná báseň, ale vždycky schytá takovou nesympatickou roli. Tentokrát si nemůžu stěžovat ani na dabing. A to cameo Bena Stillera? Mňam. Wolfmother nakonec tomu dali korunu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Long Beach a Los Angeles v Kalifornii a na Long Islandu v New Yorku. (rafix)
  • Omar J. Dorsey sa tu objavil na pár sekúnd v dvoch scénach a meno jeho postavy Lawrence bolo počuť v pozadí jedného dialógu. Podobným štýlom v ešte kratšej scéne sa objavil aj vo filme Road Trip (2000), kedy jeho meno nebolo priamo ani spomenuté. Jeho meno sa objavilo v úplne nesúvisiacej scéne, kedy divák ani nemohol vedieť, že sa jedná o neho. Oba filmy režíroval Todd Phillips. (Real Tom Hardy)
  • Rozpočet filmu byl 35 milionů a sehnat je na tento film bylo podle Billy Boba Thorntona mnohem těžší, než sehnat 150 milionů na akční trhák. (Pumiiix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno