Reklama

Reklama

Zastav a nepřežiješ

  • USA Crank (více)
Trailer

Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Chev Chelios dnes začíná své ráno neobvyklým způsobem. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Tento nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život... Teď mu však v krvi koluje jed a naživu zůstane jen tehdy, pokud bude v neustálém pohybu a napětí a udrží si tak v těle dostatečnou hladinu adrenalinu. Pomsta je perfektním řešením. Chev drancuje ulice LA a zanechává za sebou spoušť... Musí zachránit Eve a najít protilátky! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Neví někdo kde bych sehnal nějaký funkční odkaz a nejlépe na torrent, ke stáhnutí Cranku v DC verzi? marně to sháním všude ale pořád bez výsledku.

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

Prečo je táto kravina v červenom hodnotení? Horší námet som nevidel, ako keby ho vymyslel nejaký teenager, čo chcel silou mocou natočiť film!

musculimus

musculimus (hodnocení, recenze)

skvělá bláznivá komedie, která je vlastně úplně o ničem, ale dokáže rozpumpovat srdce a hlavně bránici. Nejvtipnější je ona úplně závěrečná scéna, ve které Chev stihne během střemhlavého pádu zavolat své přítelkyni že umírá. Doslova na hlavu postavené. 4* za nápad a akční pojetí.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Suprový snímek od začátku do konce. Je to taková zběsilá jízda, které se zúčastníte a je to mazec. Chvilkama možná trochu přehnané. Ale proč ne ?

peto12

peto12 (hodnocení, recenze)

Vie mi niekto poradiť, ako sa volá mp3 z filmu, keď začal utekať z nemocnice? Začala od času 0.34

Regg23

Regg23 (hodnocení, recenze)

Na první pohled zajímavý film, sposta akce atd. Netvrdím, že mě nebavil, ale těch nesmyslů... Aj karamba. A další pěkná blbost je to, že na konci spadl z takové výšky a přežil. No nicméně filmu dávám 70%.

casper185

casper185 (hodnocení, recenze)

Nemůžu říct, že bych úplně souhlasil se zvolenou formou, ale většinou bavilo ... Takovej lehčí nadprůměr, 3*

sportovec

sportovec (hodnocení, recenze)

Tak to někdy chodí. Bouře v útrobách sice řádí, ale na průjem, ospravedlňující předčasný odchod, ne a ne vydat.

Modráček

Modráček (hodnocení, recenze)

No, tak v tomhle filmu se pro slova fakt daleko nechodilo. Bylo to tak blbý, až se nedalo odejít před koncem.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Ten sex blbečka s mojí oblíbenou Amy Smart nerozdejchám. Nemám rád kurvy. Hnus.

erased

erased (hodnocení, recenze)

taky na takových filmech zvlášť neujíždím, ale tento mi připadá jako vrchol béčkových akcí.u žádného dalšího jsem se ani zdaleka tak dobře nebavil...a ten překlad je nádherně zmrvenej :-D

LukeCJ

LukeCJ (hodnocení, recenze)

Začal jsem dělal novou stránku o tomdle super filmu - www.crank.borec.cz ,dělám na tom zatim jen pár dnů , ale pár věcí už tam najdete , každej pořádnej fanda by tam měl zavítat :)

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

Konina riadna... aj tie 3*, čo som dal sa mi zdajú priveľa...

kokkkiii

kokkkiii (hodnocení, recenze)

myslim ze tenhle film nemel minus.akce od zacatku do konce a k tomu prukopnickej namet k poradnymu filmu z kteryho divak nespusti oci.mozna ten film byl az prehnanej akci,drsnyho stathama,a pointa filmu byla prehnane jedinecna,ale to je podle me duvod prec ten film mel stavu(neco do sebe)...to malinko u nekterejch filmu v posledni dobe postradam...95%,krasne sem se nakochal ceho vsechno je schopnej udelat clovek proto aby prezil...

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

Isher 2* LOL tak to bud nepochopil, nebo je to hodne zvlastni film, protoze je to on co da sebevetsi sracce vysoke hodnoceni...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Kačenka: No právě já to hodnotím jen podle toho, že si porovnám akční filmy poslední doby a tenhle jasně vede. Tak proč mu nedat aspoň 4 hvězdičky. Že před 20 lety vznikaly mnohem lepší akčňáky je jasné, ale ta doba je pryč. Je třeba se dívat do přítomnosti.

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

videl som vela akcnych filmov aj tie dole vymenovane ... ale bodat vas... podla mna to je vazne kultovy film ... vyber zo vsetkcyh akcnych filmov a co?! to je to co to robi dobrym..

polarka

polarka (hodnocení, recenze)

po sto rokoch si pozriem nejaky film a akurat tuto "kuultovu akciu".... nudaaa

mic2.cz

mic2.cz (hodnocení, recenze)

Vše co jsem od tohodle filmu čekal, jsem dostal! Adrenalin, zábava a opravdu VÝBORNÁ kamera!

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Taky jsem čekal dalšího Kurýra,ale nedočkal jsem se. Tohle je řádově lepší podívaná. Ale obávám se aby tohle nebyl vrchol Stathamovy kariéry. Dost těžko si dokážu představit, že by takový herec mohl natočit něco lepšího.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

ak ste pri tom mali pocit déja vu tak toto ani nazapínajte www.csfd.cz/film/215206-dej-224-vu/

Le_Chuck

Le_Chuck (hodnocení, recenze)

No je rozdiel napisat, ze je nieco chujovina, alebo plagiat. Ze ti to nesadlo vidim. Cize to Deja Vu je nieco konkretne predpokladam.

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

U většiny automobilových honiček jsem měl až nepříjemný pocit déja vu, stejně tak jako některé přestřelky. Prostě jsem si nemohl pomoct, ale i když jsem se těšil a tento styl vyprávění mám moc rád, nesedlo mi to ani trochu.

Le_Chuck

Le_Chuck (hodnocení, recenze)

Isherwood: Mozes mi prosim povedat, ktore akcne sekvencie su podla teba plagiatoske? Dik

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Chuck: Njn, ale aspoň je vidět, že vycházeli trochu z příběhu filmu... To takový.. Nabít a zabít...

petero

petero (hodnocení, recenze)

Veľmi tomu neverím, transporter je hlúpy film ale cool, toto cool nevizerá (okrem Stathama samozrejme) a hlavne si myslím že to bude ešte hlúpejšie.

Chako

Chako (hodnocení, recenze)

No co vravite, ake to bude? Trailer slubny, dufam, ze nevznikne z toho dalsi Kurier :-/

Související novinky

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

12.01.2014

Chris Morgan, scenárista posledních čtyř dílů Rychle a zběsile, momentálně přepisuje scénář sedmičky. Společně s Jamesem Wanem musí vymyslet, jak přesně se série vyrovná se smrtí Paula Walkera, svůj… (více)

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

15.12.2011

První recenze Ghost Rider: Spirit of Vengeance sice tvrdí, že je to ještě horší než jednička, ale scénáristicko-režisérská dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor není z těch, které by zastavila… (více)

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

24.04.2010

Na Valentýna romantika vydělává. Kdykoliv jindy si můžete u přítelkyně vydupat, že půjdete na Zastav a nepřežiješ, ale na svátek všech zamilovaných se prostě chodí na slaďáky. A když v nich hraje… (více)

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (více)

Reklama

Reklama