Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Wally 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu, ale vlastně ani nevím za co :-)) Asi proto, že jsem fotbalový fanda a každý film z fotbalového prostředí je super....nicméně zatímco první díl měl svoji kvalitu, druhý vařil již z vody, tak tento třetí, co se týče kvality je katastrofa...nejhorší byly přidané záběry do samotných fotbalových utkání...jako by to stříhal nějaký amatér doma ve sklepě...o příběhu ani nemluvě....ach jo... ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

První díl byl super, druhej taky celkem šel, ale tohle už teda fakt ne. Poslepovat film se záznamem z MS06 to prostě nejde. Můžu ocenit obsazení, nápad, britskou anglinu a vtip ale to je vše. Bylo tam spousta kravin, hráči chlastali víc jak Gazza (a to je co říct), vypadá to lacině, a zabili mi Lea Gregoryho. Snad neplánujou i 4. díl, to už bych se asi opravdu zhrozil. ()

Reklama

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím, jestli si ze mě scénáristi tohohle filmu dělaj prdel nebo za to může sprasenej českej dabing, ale samostatné pokutové penalty se zahrávají v jakým sportu prosím pěkně?! Každopádně nejde samozřejmě jen o tuhle slovní zhovadilost, film samotnej je amatérismem nejhlubšího zrna. Sám nevím proč nedávám odpad asi k úctě k prvnímu dílu, kterej si takovýhle pokračování nezasloužil... ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Úplná ztráta času to sice nebyla, ale oproti předchůdcům šla kvalita rapidně dolů. Málo Santiho na hřišti, ne zrovna vyvedené záběry před zeleným plátnem, snad jen ta hudba snese přísnější měřítko. Kdybych se chtěl podívat na sestřih z MS 2006, tak jsem si ho mohl pustit například na youtube a nemusel jsem trpět koukáním na bandu anglických fans a rumunské upírky. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsou teda konce! První díl vzali do rukou američani, byla to bomba! Druhý díl, si vzali za úkol zvládnout britové a bylo to opět skvělé! Děj zůstal otevřený, čekal jsem co přijde... Třetí díl, nastoupili němci a stalo se přesně to čeho jsem se obával. Totální sračka! Co tohle pro boha je? Dějově to s prvními dvěma díly nemá společné naprosto nic, kromě okrajové role Santiaga a jinak je film kvalitativně na úrovni Kobry 11 a jiných hrůzostrašných německých výtvorů! Kdo tohle dopustil, aby trilogie byla završena takovouhle hrůzou? Děsné! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)

Reklama

Reklama