Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

choze 

všechny recenze uživatele

Akční groteska, která se nezatěžuje příběhem a pere do vás jednu nápaditou přestřelku a přiblblou hlášku za druhou. Což je stejně sympatické jako Davisův zbrojní fetiš - ze zbraní se nejen střílí, ale také jsou demontovány a smontovávány, používány k mučení či ustřelení pupeční šňůry a v neposlední řadě se toho o nich hodně namluví. Jen by nemusel tak prasit akci střihem, taky jeho humor mě míjí a touha být maximálně cool je trochu otravná. Slušná fandovská jednohubka a ideální mejdanový film. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dlho sme čakali na poriadne akčného Owena, ale neviem, či každý dostal to čo očakával. Ja osobne,ani neviem. Film je akčne poriadne nadupaný, plný dobrých nápadov a s peknou ozdobou v podaní M.Bellucci, ktorá ostala len pri ozdobe, pretože pre nejaké herectvo tu nebolo miesta.P.Giamatti mi svojim sileným herectvom pripadal až neprirodzený. Všetko miesto vyplnil Owen, ktorý strieľa po stojačky, po ležiačky, padajúci..., pri súloži!, fúúha, jednu chvíľu som si hovoril, že tých nebožtíkov začnem počítať. Keby to vzniklo pred desiatimi rokmi, tak by to mohol byť hit. V dnešnej dobe, kedy akčnému filmu dominuje realizmus, napr. v podobe Greengrasových Bournoviek bohužiaľ nemá šancu. Teda aspoň u mňa,ale mrkvu si dám. 50%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„What I really hate, is a pussy with a gun in his hand.“ No jo, Clive, člověk míní, osud (Davis) mění.. Britský elitní střelec, porodník, bulletproof chůva a ochránce italských kojných v jednom uprostřed karotenové akční jízdy bez předpisů, kde se snaha o efektnost za každou cenu stala ve finále otravnou. Nejspíš to měla být stylová záležitost pro vypnutý mozek zábavy chtivých mas, ale mně by se ji nepodařilo uzřít, i kdybych sežral nosy všem sněhulákům světa.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto monumentální akční jízda, jinak se to prostě popsat nedá. Neuplyne ani 5 minut od začátku filmu a už to v podstatě začne, jedna megální super svižná akce s neskutečně vytuněnou hudbou střída další stejně nehorázně nadupaná super přestřelka a do toho se jen modlíte, aby vám to nevymazalo úplně všechno z mozku, na konci sem skoro ani nevěděl jak se jmenuju. Vždyť Clive Owen zabíjí prostě za každou cenu, vyvraždí snad půlku města a je mu úplně jedno, jestli je rozstřílí na sračky uzinou, brokárnou, pistolí a nebo je sejme mrkví, kterou nosí pořád při sobě, protože je zdravá. Ostatně zabíjení pomocí mrkve je tady docela často a je to fakt až nechutně dokonalý a děsně cool, vlastně jako celej film. Samozřejmě příběhově nic moc, spíš teda nic a skoky v ději tak nejsou žádná ojedinělá záležitost, ale vrchovatě to prostě vynahradí neskutečně masakrující akce, která je v 90% filmu, superdrsnej a neuvěřitelně dokonale hláškující Clive Owen a pekelně ďábelskej Paul Giamatti. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Dawn Patrol ,2. Mister Hertz ,3. Tit-4-Tat ,4. Goodbye Oliver ,5. Copping a Feel ,6. Stealing a Beamer ,7. Rat Bastard ,8. Lab Discoveries ,9. The Fortress of Solitude ,10. Privacy Love Theme ,11. Spanking Mom ,12. True Confessions ,13. Pussy with a Gun ,14. Put U2 Sleep ,15. Warehouse Shootout ,16. Mutual Interests ,17. Killing Rutledge ,18. Smith Captured ,19. The Interrogation ,20. Final Showdown ,21. Destination Nowhere ,22. What Took You So Long? , ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Keď Paulu Giamattimu volá na mobil jeho filmová žena, ozve sa Jazda valkýr z opery Prsteň Nibelungov od Richarda Wagnera, preslávená Coppolovou Apokalypsou. (youtoo18)
  • Postavu Olivera ztvárnila hned tři mimina. (Ouwen)
  • Předobrazem drsňáka Smithe byl překvapivě Bugs Bunny. Zazní tu dokonce jeho typická „králičí“ hláška : „A co teď doktore?“ (Siriuss)

Reklama

Reklama