Tržby za predaj DVD v USA $1,597,019 //počet predaných kusov 117,182(9.4.2009)

• MrHlad

Myslim, že kdybych si sehnal pár hodin záběrů na tučňáky, několik flašek alkoholu a zavolal pár kamarádům, tak bych to natočil taky.(8.2.2008)

Fucking global warning! Keď už som si myslel, že paródiám odzvonilo a budeme každý rok vidieť len trápne disaster movies, objavil som túto paródiu na Putovanie tučniakov. Vlastne ani o nič veľké nejde, len zábery tučniakov sú nahovorené známimi hlasmi ako Jason Biggs, alebo Whoopi Goldberg. Niekedy vám to pripadá ako keby ste (kvôli hlasu Boba Sageta), pozerali seriál How I met your Mother, odohrávajúci sa na Antarktíde. Keďže tučnaici majú pred sebou dlhú cestu, vedú rozhovory o ničom, alebo sa zamýšľajú nad samotnou podstatou byť tučniakom. Pritom je tu plno záchodového humoru, vtipných poznámok a hlavne celkom dobrej zábavy. Odnesiete si s tohto filmu akurát to, že tulene sa dokážu škrabať na riti a polárne líšky sú priekupníci s kradnutými hodinkymi, ale stojí to zato.(19.1.2009)

• choze

Tak konečně doputovali přisprostlí tučňáci na dvd i k nám a trvalo to pouhé 4 roky, bravo distributore. A ten český název, bez komentáře. Průměrná dabérská parodie s pozoruhodným hlasovým castingem, u které jsem se sice permanentně uchechtával, ale nikdy nešel do kolen. Mě prostě hádka postavy s vypravěčem ještě nikdy nikde nepřišla vtipná.(13.4.2010)

Palm Beach? I see dead people...(15.8.2008)

"I'm freezing my nuts off!!!" - Tolik slavných jmen se podepsalo pod tuhle "tučňáčí frašku," že z toho až oči přecházejí. Ale nutno říci, že jsem se bavil. Flipper dobře poznamenal, že díky hlasu Boba Sageta si připadáte jako v How I Met Your Mother, ale s patřičně ostřejším slovníkem. No a když se rozjela hádka mezi tučňákem, kterému ... ehm ... mrzly koule a Samuelem L. Jacksonem, který celý příběh vypráví z vyhřátého studia v LA, tak jsem dostal hysterický záchvat smíchu. Takže pokud si potrpíte na podobné ztřeštěnosti a nevadí vám obhroublý slovník, můžu tyhle tučňáky i přes občasné nudnější pasáže doporučit. "You know what? F*CK YOU! Morgan Freeman has more talent than you in just a freckle on his ass..."(1.7.2009)

Verdikt: Parodie na uzasny March of the Penguins, pokud Vas zajima, co si povidaji vybrani tucnaci/muzi na sedmdesati milove ceste za tucnaky/zenami, respektive co si povidaji tucnaci/zeny, pri cekani na tucnaky/muze, tak muzu jen doporucit, nevlidna cesta plna snehovych vlocek je totiz sakra vtipna! Jedinmy problemem je, ze k dnesnimu dny neexistuji ceske ani anglicke titulky, tudiz film pouze pro anglictinare, ostatnim zustane horsi March of the Pengunis.(1.4.2007)

Miestami trochu nudný, ale inak celkom vydarený a vtipný parodický film. Ak čakáte dokonalú paródiu na Putovanie tučniakov, tak budete asi sklamaní, ale ak vám trochu hrubozrnného humoru nie je proti srsti, tak sa pravdepodobne pobavíte. A od skvelého rozprávača, Samuela L. Jacksona, sa možno dozviete aj nejaké nové veci ohľadom života tučniakov.(24.3.2008)

Heh.....tak konečne nejaká komédia ktorá dokáže rozosmiať a nie ako tie trápne príbehy zo stepovaním ktoré majú dobré len jedno: Myšlienka na spásu tučniakov ktorá je svojím spôsobom zaujímavá.(10.2.2008)

• PiskotkOi

Jedným slovom nuda. Dialóg celkom vtipný ale po pol hodine mi pri padalo akoby točili stále dokolečka. 80 min pozerať na zostrihaný dokumentárny film o tučiakoch tak to radšej nie. Za celkom dobré hlášky 15 %(10.3.2011)

• toi-toi

Buď je Bob Saget nadržaný zoofil alebo jednoducho iba úchylný bastard, ktorý by si zaslúžil aby mu naozaj zamrzli gule - aspoň by nemohol šíriť svoju DNA Ďalej do sveta. Prvých 20 minút som zvládal ako-tak dávať pozor, no ďalej to už bolo utrpenie... keby aspoň dokázal ten film poriadne nastrihať..(1.11.2011)

Srandovný "love story" tučniakov, plný sprostých slov a vtipu. Tvorcovia skombinovali rôzne zábery na tučniakov a spojili ich v jeden film. 80%(17.2.2007)

• Tomx112

WTF ?!?(28.10.2010)