Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film od Asylum, kterej jsem viděl. A to je co říct. Sice tu máme dohromady asi osm herců, rozpočet cca dvanáct dolarů a jednání hlavních postav se rovná stařecký demenci proložený alzhaimerem, ale taky tady jsou docela ucházející zombíci, pár dobrejch scén a místama něco jako atmosféra. 50% ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Na to, že tento film vydal Asylum je to vcelku slušný zombie film. Akcia, príbeh a gore tiahnu celý film. Herecké výkony sú slabé, dialógy sa dajú ale nič prevratné to nie je. O postavách vieme pár info a to stačí. Je tu aj pár podarených vtipov. Čo sa týka zombie, tak ty sú rýchli a majú celkom fajn masky. Na čom sa nešetrí je brutalita. Niektoré scény vyzerajú až extrémne biedne ale čo čakať od Asylumu. Film môžem odporučiť ale vypnite mozog a berte to len ako akčný výplach inak si film neužijete. Priemerný zombie B- film na Asylum. Celkové hodnotenie za mňa je 50%. ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Vcelku směšné... Obal klame, zápletka je jednoduchá.... Živé postavy postupně rychle umírají, ale přesto je to pro svoji celkem krátkou délku strašně zmateně natočené. Efekty nic moc. Navíc mě lezlo na nervy to vykrádání G. A. Romera a jeho zombies vytahující vnitřnosti z břicha oběti. No nejvíc mě asi potěšil úplný začátek, který je prostříhán titulkama. Jinak tento film nedoporučuju nikomu, dokonce ani skalním fanouškům tohoto žánru.... Jen na vlastní nebezpečí!!! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak zle bych to v žádném případě neviděl. Od začátku do konce je to brutalita a nechutnost žádná nudná omáčka než se začně něco dít. Do přísně střežené věznice přivezou vězně ,co před tím vyvraždil nákou rodinu ,ale pro sebe mu už nezbyl náboj. On tvrdí že byli nakažení nákým toxinem a stali se z nich krvelační zombi. Moc mu to nikdo nevěří až na úřad pro náký zvláštní záležitosti. Který to má na svědomí ,tak ho pro jistotu dají převézt do oné věznice ,jenže on je jaksi mimo pořád kašle až začně blít krev. Pohledná blondýna z onoho úřadu ho přijede vyslechnout ,ale už ho nezastihne živého. A rázem je jisté že nákaza se neskutečně rychle šíří a nezbývá než vyhlásit karnaténu. A začíná boj kdo z koho Vězni se začnou měnit stejně jako dozorci a vzájemně se požírají . Místy opravdu brutalita. Jsou tam i civilisté ,ale ani ty neujdou ochutnávce zombi a tak tu máme i zombi děti. Konec je poměrně solidní a dle mého hodně povedený a hlavně bez happy endu. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Jo opravdu jsem dal 4*. Tento film, ikdyž není moc kvalitně natočený, ale má 2 podmínky, které má správný zombie horor mít: příběh (jo chybí sice důvod zombie nákazy, ale i tak) i krev (od uříznuté ruky, až po vnitřnosti). Dokonce ukazuje to, co se horory kdysi bály ukázat tím myslím zombie děti, ano teď to už není žádná novinka, ale i tak. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama