Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když jsem film před lety viděl, zdál se mi být vcelku vtipný a zábavný. Proto jsem dnes poněkud zmatený, protože scénář dostal humor hned ze startu do křeče, z níž se už nevzpamatoval. Faktem je, že mi dnes většina scén, které mě měly rozesmát, způsobovala trapné rozpaky a já jsem nemohl přijít na to, co se mi dříve na filmu tak líbilo. Jsem si jistý, že za mé dnešní zklamání nemohlo herecké obsazení, to bylo na takový snímek opravdu štědré; za všechno, co se mi nelíbilo, nese vinu hlavně scénář a režie. Nechci na film jen kydat špínu, on své vtipné momenty měl, ale bylo jich zoufale málo a tvůrci je tak trochu utopili v trapnosti a hlavně v závěrečné přehlídce všemožných klišoidů. / Poučení: Přilba s umělým culíkem a rukávy s tetováním z tebe motorkáře neudělají. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Divočáci se podobně jako Dobrodruzi z velkoměsta ocitli ve slepé uličce středního věku a vydávají se "s větrem ve vlasech" za přeludem - mládím a svobodou. Nablýskané motorky a kožený ohoz se brzy jeví jako jediné fešácké a není to jen prostata a prázdná nádrž, co volá po satisfakci. Mně byla tahle "born to be wild" jízda moc příjemná, aby taky ne - netlačilo mě sedlo, neměla jsem jazyk na vestě a nešlapal mi na přezky gang rozběsněných "origoš matroš" motorkářů, smála jsem se od plic, se songy si podupávala a nad Peterem Fondou užasla. Na 4* nemusim čekat, až mi narostou fousy a pupek a dávám je už teď. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chci ohodnotit tenhle film a koukám, že už tady moje hodnocení má. Což znamená že už jsem ho viděl ale absolutně jsem si z něho nic nepamatoval. Což krásně vykresluje to co si o filmu myslím. Není to tak špatný, dokonce se najde i pár povedenejch a vtipnejch scén, ale není tu nic zapamatovatelnýho. Nic co by utkvělo v paměti. Za pár let tenhle snímek prostě vyšumí z paměti. A proto jdu z hodnocením o jednu hvězdu níž. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžká pohodovka s partou sympatických postav, které sice představují typické archetypy amerických komediálních charakterů, ale o to více se dá u jejich bláznivého tripu odreagovat. Tohle je prostě bezmyšlenkovitá jízda na vlně chytlavé muziky, v níž naštěstí absentují vyloženě trapné a nevkusné pokusy o humor za každou cenu. Navíc Marisa Tomei je vážně kus a zhlédl jsem se v postavě Dudleyho, také mám občas problémy udržet rovnováhu na jízdním kole, obzvlášť po desáté večer při návratu z jistých příjemných podniků.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Partička hvězd nižší svítivosti se sešla aby společně natočila překvapivě docela pohodovou a neurážející komedii. Vtipy sice nejsou nic extra geniálního, ale příjemně usmívat se budete asi po většinu stopáže. Herci to navíc zahráli docela slušně a zvlášť ve filmografii Allena nebo Lawrence to patří k těm lepší filmům, což ale na druhou stranu nebylo moc těžké. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení začalo 1. května 2006 ve státě Nové Mexiko v USA. (BMW12)
  • Když Blade (Peter Fonda) říká Divočákům, aby zahodili hodinky, odkazuje tak na svůj film Bezstarostná jízda z roku 1969, kde jeho postava na začátku filmu zahodí hodinky a vydá se na cestu. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama