Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

klerik 

všechny recenze uživatele

Tento film som si pozrel rád. Skrátka jednoduché retro. Ale nemá tú správnu šťavu, akú majú napríklad seagalovky (sú možno slabšie ale určite zábavnejšie) alebo klasiky ŽIVÝ TERČ či HRA O PREŽITIE. O áčkovom BATTLE ROYALE radšej ani nehovorím. Austin prekvapil, režisér sklamal. Akcia bez napätia je prešľap. RALLYE SMRTI šla na to šikovnejšie... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přece jen si myslím, že je to trochu roztahané, ale tohle je film, kde Steve Austin a Vinnie Jones hrají opravdu dobře, tohle jsou prostě role, které jsou pro ně určené. Dá se na ně dívat a není to hloupé. Sice mi chybělo ještě to, aby to bylo malinko explicitnější a v některých scénách drsnější, protože ty mantinely jsou vidět, ale tohle je prostě zajímavý příběh, který bude vždy bavit v jakémkoli provedení. Tedy nejspíš... ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

10 ľudí bude bojovať, 9 ľudí zomrie...Veľmi, veľmi ľahko by sa dalo skritizovať Wiperov počin a neustále poukazovať na to, aké je to celé neskutočne naivné a pritiahnuté za vlasy, ale rozhodne treba prinajmenšom uznať, že film ako čistokrvná bezmozgová zábavka funguje veľmi dobre. Mňa osobne nejako výrazne neiritovala ani často spomínaná roztrasená kamera a chaotický strih, či prehnaná dĺžka, ja osobne som si chcel v prvom rade oddýchnuť, možno sa aj trošku pobaviť, ale hlavne si nezaťažiť sivú mozgovú kôru a ak mám pravdu povedať, moje očakávania film splnil takmer dokonale, za čo mu udelím relatívne slušné štyri hviezdičky, samozrejme je to v rámci toho, ako som sa pri sledovaní cítil a bavil, skutočné kvality filmu sú bez debaty niekde úplne inde. - "Čo ste robil v Salvadore?" - "Opaľoval sa." - "Prečo ste zničili tú budovu?" - "Zacláňala mi slnko." ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,371,706Tržby Celosvetovo $8,587,233Tržby za predaj DVD v USA $27,148,852 //počet predaných kusov 1,328,189║ taká bejkovina ako zo zlatých akčných 80-rokov v dosť rutinnej réžii ale dobre miestami dosť podarené /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Další drsná WWE záležitost, v které je hromada velmi silných, mohutných a neustále se mlátících chlapů promíchaných s minimem žen, které povinně musí mít prsa trojky a větší a pořádné tělo. Tahle kombinace by se mohla zamlouvat mnoha mužům ne? Taky to tak je. Film čistě pro pánskou zábavu, v kterém se potí krev v bitkách na ostrově a slintá při pohledu na některé dámy(mohlo jich tu být více...) a celé zabalené v podobě variace na Survivor a jiná reality show. Upřímně, kdo by si tohle na netu v realu nepustil? Trochu mě na filmu mrzí, že není tak nadupaný jak mohl a i přes výbuchy a bitky jsou zde prázdnější místa, při kterýchsi divák může v klidu odejít na záchod nebo pro popcorn a o nic nepřijde. Jednorázová akční show, na kterou díky nápadu možná nezapomenete během týdne, ale za měsíc o ní nevíte. Potenciál tu byl, příště lepší tempo a více polonahých žen:). PS: poučení z filmu? Nevěřte ženským:) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)
  • Ve scéně v čase 1:22:32 Ewan McStarley (Vinnie Jones) vystřílí ze zbraně Armscor M30R6 12 nábojů, přestože zbraň je na náboje 4. (dc125)
  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama