Reklama

Reklama

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (1 258)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jednohubková hancockotina, ideálna na letný amfík. Človeka za toho poldruha hodiny nestihne začať tlačiť zadok, pobavia ho hlášky a bergovsky výborne natočená akcia, a že to bol hrozný mišmaš, si uvedomí až potom. Nie je však jednoduché iba to odstreliť s tým, že sa to nevie rozhodnúť pre žáner. Ono to totiž v každom tom žánri funguje výborne. Je to miestami vtipné, miestami fakt adrenalín, dráma ma tiež oslovila a, čuduj sa svete, aj tie emócie sa dostavili. A to všetko vďaka Willovi, ktorý proste suverénne zvláda všetky polohy a je stále uveriteľný. Akurát to všetko nepasuje dokopy. A chýbajúce zábery z trailerov len dokazujú, ako sa strihalo a pretáčalo. Na to, v akom chaose Hancock vznikal, je však výsledok stále slušná zábava. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré. Berg dodržuje klasická comicsová schémata, pracuje s nimi ale elice nezvyklým způsobem a nebojí se ani podfuků na diváka. Škoda jen dějového vzduchoprázdna. Hancock je absolutně o ničem. Což nic nemění na tom, že natočený, napsaný a zahraný je výtečně a výsledek je velmi zábavný. Geniální finále, i když má asi jen minutu a půl... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No nakonec to neni taková zábavná jízda, jak to vypadlo z traileru, Will Smith je sice nehorázně skvělej, teda hlavně to jeho zlý já, který roztříská všechno v okruhu půl kilometru od jeho hrdinskýho zásahu a při lítání se motá jako dobytek s flaškou whisky v ruce a kosí dopravní značky, jenže když tahle zábavná část je jen zhruba 20-30 minut, tak to je fakt zoufale málo, následně se začne moc prosazovat příběh nad zábavou, na povrch vyplave taky nějakej ten zvrat, ovšem dost nevhodnej pro zábavnost filmu a ta závěrečná gigantická mega akce v nemocnici a Charlize Theron to vynahradí už jen částečně. Krom toho po pořádným záporákovi ani vidu ani slechu, nicméně i přes to všechno sem se fakt dobře bavil a určitě by si to zasloužilo i další pokračování ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy se Bergovi fanoušci začali čertit na svého idola za to, co jim předkládá, mu poprvé konečně rozumím. Klasická a zároveň antikomiksová podívaná, ze které čiší nadšenectví na míle daleko, Smith si užívá neomezeného prostoru a vtip i akce převyšují moje nejodvážnější očekávání. Překvapení roku 2008 a můj nejoblíbenější Smith. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Zhruba do první poloviny je to celkem fajn. Smith hlásí a nápady se kupí, ale pak přijde zvrat a snaha o jakousi mytologii a celé to jde do kopru. Hancock nabere až nepřijatelné tempo a vy se jen nestačíte divit, kolik zvratů a nečekaných situací si na vás tvůrci bez mrknutí oka vymysleli a vy jim to máte sežrat. Spojení Berg+Smith tenhle film z průměru vytáhnout nemohl a jak již napsali jiní, Hancock ze všeho nejvíc opravdu připomíná pilot seriálu. Který by nemusel být špatný, poněvadž střídání žánrů funguje, máte-li dostatečný prostor. Na ploše necelé hodince a půl to však dře o podlahu více než při Hancockově přistávání. 5/10 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Původní scénář obsahoval i scény, v nichž Hancock (Will Smith) znásilňoval ženy, atd. Podobná scéna byla skutečně i natočena, ale z filmu byla vystřižena. (Witta)
  • Will Smith je veľký fanúšik profesionálneho wrestlingu. Svoju postavu Hancocka opisuje ako Steva Austina, jedného z najznámejších wrestlerov všetkých čias. (WalterIK7)
  • Will Smith se při natáčení létajících sekvencí pohyboval rychlostí až 80km/h! (Lobotomas)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama