Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucie Vondráčková jako Anička v pohádkovém příběhu Maurice Caréme poznává tajemství říše květin. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

RadushM odpad!

všechny recenze uživatele

Při vzpomínce na tuhle horor-pohádku mě běhá mráz po zádech. Nic krom toho, jak potřeštěná Vondráčková, kterou jsem v tý době znala pouze z klipu Marmeláda, jezdí na plastovém tácku mezi neskutečně obrovskýma kytkama a mezi tím neustále útočící giga-hmyz... Krom toho, že to bylo hnusný, tak to bylo ještě nudný. ()

teckax 

všechny recenze uživatele

Už vím kde se vzala moje absurdní avšak silná fobie z hmyzu a další podzemní havěti! Vždycky když vidím Lucku V., naskočí mi tahle holčička s příšernou mašlí mluvíce s květinami. Myslela jsem, že se mi to líbilo, ale teď si myslím, že jsem se musela jako malá hrozně bát. To bylo tak znepokojivé a děsivé, že chápu to zarytí do paměti. Jinak nápad živý herec vs loutky zajímavý a animace na tu dobu povedená. ()

Reklama

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Lucie Vondráčková na greenscreenu, nebo podle odrazů na šatech možná bluescreenu. Má to zajímavé osobité zpracování animace, asi to dalo hodně práce, ale výsledek působí divně. Je to variace na příběh Alenky v říši divů. Pokud vám děti ničí záhonky a trhají kytky, pusťte jim tento dětský horor. Možná s tím přestanou, aby se jim nestalo něco podobného, jako hlavní hrdince. Ale dávejte pozor, mohou dostat trauma a začít se bát slimáků a chorošů. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Animace 7/10/// +Lucie Vondráčková, trošku klasika a trošku nostalgie, na svoji dobu zdařilá animace -strašná depka a je to asi vůbec nejdepresivnější zážitek z dětství/// Už jsem tuhle pohádku jednou kdysi viděl a hned jak jsem ji zahlédl, tak jsem si na ni vzpomněl. Už si ale nejsem jist, jestli jsem to tehdy dokoukal do konce, ale asi ano. Už v té době jsem znal Lucku Vondráčkovou a koukal na to hlavně kvůli ní. I dnes mi přišla roztomilá a celkově mi příjde, že se zajímavě poprala s animací a s chováním k prostředí, které tehdy bylo přinejlepším studiové, ale asi si mnohdy musela vypomáhat fantasií. Ale to jen hádám, opravdu netuším jak to tehdy tvůrci dali dohromady. Každopádně je to kus mého dětství, které už ale potřetí vidět nemusím./// Celkem 64%/// ()

katakomb 

všechny recenze uživatele

Jak je možný, že si to jako dítě pamatuju jako napínavé fantastické dobrodružství? Tu jedinou hvězdu dávám za místy docela povedené kulisy a některé animace. Jinak Lucie Vondráčková, herečka-zpěvačka... uff! Lepší je si pamatovat dětské filmy jako dítě, než si pak jako dospělý uvědomit, že jde o naprostou slátaninu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • V roce 1994 byla pohádka Království květin oceněna na mezinárodním festivalu edukativních filmů pro děti v Japonsku. (Agatha)

Reklama

Reklama