Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (99)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost přenarvaná klišé od sklepa až po půdu, s katastrofickými hereckými výkony. Naprostá urážka soudného diváka. Problémem je i to, že ten film ani není tak špatný aby se mu člověk za to mohl smát. Místo toho musí tu absolutní nudu přetrpět. Většinu času jsem si přál aby se hlavní postavy potkali s motorovou pilou tím správným koncem. Oproti tomuto výkalu Thomase Bezuchy jsou i české "Pusinky" velkofilmem. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, za sedmero horami a sedmero oceány. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani jse nedostavil moment překvapení. Herecké obsazení bylo pestré, ale ničím nevyniklo. Scénář ničím taky nevynikl a i hudba byla docela v průměru. Oddechovka. 60% PS: Selena vypadá líp nenalíčená než, když se zmaluje:). PS2: Kdyby jste to chtěli vidět rychle stačí kouknout na trailer:). ()

Reklama

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Americká limonádová variace na Popelku (tedy pardon - Cinderellu) pro mladé rebelky v tradici červené knihovny čtoucí (tedy pardon - listující si) v Bravo Girls. Sledování téhle ,,romantické" komedie bylo opravdu ,,dobrodružné", ale jedině proto, že jsem ji sledoval (tedy pardon - byl nucen sledovat) v letadle při cestě z Izraele, která také ctila všechna pravidla a klišé žánru...tedy co se bezpečnostních prověrek na letišti týče. Ani zdaleka ale nebyly tak zdlouhavé a zbytečné jako tenhle film... ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Taký ten sladkastý príbeh pre teenage dievčatá. Silne to zaváňalo nedelním dopoludním a filmami s Olsenkami. Na rozdiel od nich to bolo trošku dospelejšie, hrdinky riešili vážnejšie témy (zbližovanie rodiny) a postavy boli sympatickejšie. K tretej hviezdičke sa prikláňam, pretože mi to celkom ubehlo a nenudil som sa... 50% ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Kašlu na místní hodnocení. Mně se to moc líbilo! Po strašně dlouhé době (nebo kdy vůbec) jsem měla u amerického teen filmu pocit, že bych se mohla s hrdinkami ztotožnit. Uspokojovalo mě, že se ve filmu nic nerozbíjelo, nikdo nepadal, nekřičelo se a že se vlastně celá stopáž nesla v hrozně příjemném a umírněném duchu. Klišé by se jistě našla, ale mě tentokrát vůbec nevadila. Sympatické hrdinky a i jejich mužští kolegové. A bylo nesmírně osvěžující, že se ve filmu neřešily sociální sítě! Za mě velmi příjemné překvapení. Pozn. Nejvíc mě samozřejmě bavila Leighton (kterou mám zafixovanou jako Blair z Gossip Girl) odpírající si luxus :) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)
  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama