Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (99)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkná červená knihovna. 1) Na filmech mám rád, když mé pocity odpovídají žánrovému zařazení. U hororu se chci bát, u komedie smát a u dramatu přemýšlet. U červené knihovny chci vypnout a jen koukat na hezké obrázky a hezké lidi a mít pocit příjemně stráveného času. A to tento film poskytuje. 2) Kromě příjemného prostředí nabízí film i pěkné pokoukání nejen na hezké americké "pipiny" (Enšpígl), ale i na jejich "hezounky připomínající propagaci gay festivalu" (opět můj milovaný Enšpígl - on prostě nezklame). Mezi nimi mě zaujal zvláště 24letý Pierre Boulanger. ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Film Monte Carlo je určen především pubertálním slečnám, ostatním se tohle moc líbit nebude. Děj je prostý, holky chtějí na výlet do Paříže, kde to ale není podle jejich představ a díky záměně se dostanou do prosluněného Monte Carla. Přes pár patálií nakonec všechno dobře dopadne, zazvoní zvonec a pohádky je konec. I přesto jsem se nenudila a opět (jako v téměř každém filmu, kde je Paříž nebo Francie jako taková) dávám o hvězdu navíc za prostředí, celkově tedy za 3 hvězdy. ()

Reklama

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, za sedmero horami a sedmero oceány. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani jse nedostavil moment překvapení. Herecké obsazení bylo pestré, ale ničím nevyniklo. Scénář ničím taky nevynikl a i hudba byla docela v průměru. Oddechovka. 60% PS: Selena vypadá líp nenalíčená než, když se zmaluje:). PS2: Kdyby jste to chtěli vidět rychle stačí kouknout na trailer:). ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z prostředí krásné Francie. Ať už jde o Paříž či nejhezčí město ve kterém jsem byl, a to Monte Carlo. Příběh nedosahuje takové kvality, abych mohl napsat, že to bylo výborné, ale je to ten klasický romantický předvídatelný děj končící happy endem. Musím pochválit Selenu Gomez, která ve svém mladém věku je velice talentovaná jak zpěvačka tak i herečka. Musím i říct, že na film Monte Carlo jsem se chtěl podívat kvůli tomu, že jsem nedávno toto luxusní město navštívil a většinu míst poznal. Za dílo od Thomase Bezucha dávám 50% - tři hvězdy. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl něčím zajímavý a to se nedá popřít, nadchl mne ten jeho styl, to, jak se vydávaly za někoho jiného a dokonale jim to vycházelo, nedokážu tomu nic moc vytknout, nic moc od toho filmu očekávat nelze, ale ani není až tak úplně špatný, ono nejde jenom o to, jak je natočený, ale taky o to, že každá si něco uvědomí, každá pozná štěstí, i když Grace mohla být na konci filmu trošku déle. Tenhle film bych doporučila těm, kteří nemají co dělat a chtějí si jen zkrátit dlouhou chvíli, protože tenhle film se na to dokonale hodí. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama