Reklama

Reklama

Grindhouse: Don't

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Krátka vtipná "inštruktáž" o tom, čo by ste nemali robiť ak sa nechcete ocitnúť v situáciách ako vystrihnutých z hororových filmov. (ethos)

Videa (1)

Celý film

Recenze (168)

Barak 

všechny recenze uživatele

Úsměvné a lehce strašidelné. Jít do domu, na kterém se vám už na první pohled něco nezdá; jít se kouknout, co to bylo za zvuk.... - takhle vypadá horor, kdežto tady v tomto traileru mi to vyloudilo úsměv na tváři. Neustále opakující se "don´t, don´t...." bylo dobré, ale když v závěru to slyšíme asi tak pětrkát za sekundu, tak to už bylo moc.... ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

U celýho projektu Grindhouse mám rád hlavně to balancování někde u hororu a zesměšnění hororu. Udržet se na tý hranici není jednoduchý protože pokud to člověk přežene zvrhne se to v trapnost nebo to skončí jako obyčejnej oldschool horor. Tohle i v případě fiktivního traileru splňuje bezesporu druhou část, ani náznak něčeho co by celou záležitost trochu odlehčilo. Možná gore, ale to je spekulace k neexistujícímu filmu. Ale což třeba jednou něco přijde a bude pak co hodnotit. Takhle 4 za pro mě lehce vybočující trailer v celém projektu Grindhouse. ()

Reklama

Mihail123 

všechny recenze uživatele

If you thinking of going into this house...Don't! If you thinking of opening this door... Don't! If you thinking of checking out...Don't! Don't look behind. Don't scream! Don't even breath. Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! Don't! If you are thinking of seeing this film alone. Don't! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Proč? Nikdy jsem nepochopil, proč by toto vůbec vznikalo. Kdosi mi nějaké pseudovysvětlení dal, tak mlčím. Ano, film by to mohl být slušný. Určitě kvalitní napětí, rozhodně dobrá atmosféra. Ale na mě hrozně moc přehnané krvavosti a nechutnosti. Ale třeba by mě to chytlo. Pak jen říct, škoda, že jde jen o trailer. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Skvěle to napsal Divočák, tenhle trailer je prostě úlet. Neuvěřitelně vtipné a přitom plné horové atmosféry. Řekl bych, že z trojice fake-trailerů, které jsem zatím viděl je tenhle filmařsky nejvyspělejší. Narozdíl od Rothova ďábelsky zábavného Díkuvzdání tu není ta šílená patina a od Zombieho Werewolf Women of the S.S. jej odlišuje zejména jasnější dějová linie. Tenhle trailer se mi líbil ze všech nejvíce. ()

Reklama

Reklama